Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Ide is beteszem a kérdésemet, utána olvasva a jelenségnek leginkább egy magyarázatot találtam: bizonyos játékoknál egy adott vagy random pillanatban a gép leáll, vagy újraindul. Ezeket a hibákat a régi tápegységhez kötik, amik nem viselik el a feszültség tüskéket.
Egy másik topikban ajánlottak egy megoldást, hogy alul kell feszelni a VGA-t. Ennek is utána olvastam és több embernek megoldotta a kérdést, de nekem sajnos nem.
Egyébként nem vagyok jártas a témában, viszont a sztorit alátámassza, hogy videokártyát fejlesztettem. A korábbi (1050 Ti) ilyen probléma nem volt.
Mit gondoltok, tényleg a tápegység elöregedettsége okozza a hibát?
Tudtok javasolni valamit a hiba elhárítására?
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest