Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Bigya
őstag
HI!
Lehet kapni olyan szigetelő szalagot, amit az autóiparban használnak a rengeteg kábel bondázsolására.
Ez a szalag olyan mint a sima szigszalag, de szövetből van, nem valamiféle műanyagból. Nagyon jól tapad, nem lazul meg a ragasztó anyaga, mint az oldszkúl szigszalagoknál (mint a rágó, és aztán ragad mindennel mindenhova, csak saját magára nem).
Én a tápom kábeleit leforrasztottam, szereztem még egy-két plusz molex-es kábelt (elfekvő tápokból).
Miután véglegesedett a cuccok elhelyezése a gépben, egy kábelkorbácsot csináltam. (megintcsak autós példából kiindulva)
Figyelembe véve az eszközök egymás közötti illetve a táptól nézett távolságukat.
Így elértem, hogy a gép legalsó eszközétől a ház tetejéig egyetlen fekete, a fent említett szalaggal szorosan bondázsolt kábel halad, és ebből ágaznak ki a kb. 3-4cm hosszú molex-es végek ott ahol eszköz van.
Légáramlást nem rontja, kultúrált kinézetű, átláthatóbbá teszi az egészet.
Ha kérsz képet, akkor kapsz.
üdv.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest