Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hompi
csendes tag
namost mielott elmondanad hogy milyen tapod van, elarulnam ,hogy sztem ha 5 vinyod van, es eloszto kell a tapkabelekhez, az mar gyanuuus.
mondjuk bevallom nem lattam meg mindenfele tapot, de az en chieftec tapomon delfaultbol 2*2+1*3 szabvanyos tapkabelveg van (az SATA tapkabelrol nem is beszelve(chieftec rulz)), ami meg 5 vinyonak + DVD ironak is eleg kene hogy legyen.
az mondjuk egy dolog hogy nekem 350es a tapom, es akkor neked mondjuk kene egy 450es tap, es akkor kb jo lennel... sztem.
ettol fuggetlenul lehet am hogy az en tapkabelvegeimbol nehany ugyanoda van bekotve, de azert kovetkeztetek, mert igenyes taphoz jar az igenyes kialakitas, es egy igenyes tapnak nyilvan jobban is kell birnia egy ilyen terhelest is...
szoval meselj, milyen tapot nyustolsz ennyi vinyoval?
hompi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest