Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Hali Repa & Co,
Kérdésem ramokkal kapcsolatos:
van egy pár (2x1Gb) Geil ramom, amiből az egyik meghibásodott. Ilyenkor hozzam be mindkettőt?
(Ez tűnik logikusnak, mivel párban árulják, de azért gondoltam rákérdezek, mert akkor gondoskogom az időleges pótramokról.) -
danih
veterán
Most egy régebbi HSZ-re reagálok
Heló, a történetnek még nincs vége - ugyanis a nyáron tőlem elvett szabmat töltöttem
Rendeltem néhány alkatrészt tőlük, ma/holnap megyek értük, beviszem a procit.
Vagy talán csak a dobozát. Ugyanis nekem nem jó babrálni a gépem és kivenni a procit - nekik meg gondolom nem öröm visszavenni egy - már használt - procit. Ezért gondoltam, hogy nekem elég, ha a különbséget visszatérítik.
Van itt Iponos, jó lenne ez így? -
danih
veterán
Namost ez az, ezért nem jöttem rá a dologra rögtön, hogy én az AMD dobozos termékekre úgy emlékszem, hogy fehér alapon fent és lent zöld sávok. Én egy fekete-zöld dobozt kaptam, le is tudtam a dolgot- mintha ilyet láttam volna az interneten is egy BE reviewben.
Nem is kapcsoltam hogy nem BE procit kaptam (el sem tudtam képzelni hogy nem azt adtak IPON-ban amit kértem), nem is volt időm vele foglalkozni, csak most.
Aztán jöttek az árulkodó jelek (persze azon kívül hogy nincs 14 felett választható multiplier), amire kedves fórumtársak hívták fel a figyelmet:
- Dobozában nincs cooler (enyémben refhűtő volt)
- Új design-ja van az AMD box prociknak (olyan amit én kaptam) - a BE doboz teljesen fekete
- WOF-ra végződik a szériaszám (enyém BOX-os)
- A számlán kívül sehol sem szerepel a "Black Edition" felirat
Valószínűleg az eladó srác új volt és ő sem tudott különbséget tenni a dobozok között első ránézésre.
nem baj, van ilyen, nem vagyok mérges, az ipon egy jó társaság biztos megállapodunk. Ha lesz időm visszaviszem még a héten. -
danih
veterán
Na hali, megyek az iponba gariztatni kiváncsi vagyok hogy fog menni...
Történet: vettem egy AMD 5400-as X2 Black Edition procit, ami kiderült sima 5400-as...
Remélem nem átverés csak a pultos hibázott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest