Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sajnos ez a világ már csak ilyen. Minden étel előemésztett, már csak rágnunk sem kell. Valahogy hozzászoktunk...
Valahogy ez a hasonlat jól leírja ezt. Hogy mi van az iPonnál. Az oldal szerkesztői nagy munkával, több ezer, több tízezer termék adatait foglalják össze, képet tesznek, gyártói linket. Ez az esetek 99%-ában működik is, és releváns. De óhatatlanul is becsúszhat hiba, jöhet más termék, a gyártó is változtathat, mind linket, mind terméket. Emberek végzik azt is. De még szerintem mindig jobb, mint egy egy egysoros leírás és egy ár, mint pl.:
VGA PCIEx16 EAH3850HTDI 256MB TOP 26500Ft
Szerintem. Olyannyira megszoktuk már, hogy egy véletlen hibán is kiakadunk. Ha egysoros leírás lenne csak, az miért is nem nehezíti a vásárlót? Szerintem, ha már a hivatalos gyártói oldal be van linkelve, már egy nagy segítség, sokszor nem kell keresgetni."Mint tudjátok, hogyha téves linket tartalmazhat, a FVH rághat az ipon csontját."
És az összes többi számtechbolt csontját egyformán, sőt jobban. Van ahol sokkal több a hibás link. Az internet egy dinamikusan változó tömb, halmaz. Lehetetlen mindent naprakészen tartani. Egyszerre.
"Ezenkívül teljesen meg vagyok elégedve, volt szúrópróbaszerű tanácsadási kérdéseim, sikeresen válaszolt mindenre, volt néhány nézeteltérés, de nagyjából kitűnő szakmai színvonallal rendelkezik az egyik eladó."Megtisztel minket véleményed.
Szerk: ha valaki a mi hibánkból, netalán a disztribútor hibájából kap rossz árut, mást, mint rendelt, mindig igyekszünk a cserét kivitelezni, feltéve, ha időben jelzik ezt felénk.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere is érdekelhet! Samsung Fold 5 12/256GB 2025.02.18-tól 2 év garival Bp, Kmét
- Alcatel 1 2018 full dobozos + ajándék 16gb memóriakártya
- Eladó Xbox Series X Halo kiadású limitált,új állapotú gépcsomag.
- Sok garis hibátlan FSP Hydro G Pro 1000 W Gold Modular.Beszámítok.
- Eladó patyolat állapotú,Nintendo 64 Mario Kart és Super Mario játékaim.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest