- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sajnos ez a világ már csak ilyen. Minden étel előemésztett, már csak rágnunk sem kell. Valahogy hozzászoktunk...
Valahogy ez a hasonlat jól leírja ezt. Hogy mi van az iPonnál. Az oldal szerkesztői nagy munkával, több ezer, több tízezer termék adatait foglalják össze, képet tesznek, gyártói linket. Ez az esetek 99%-ában működik is, és releváns. De óhatatlanul is becsúszhat hiba, jöhet más termék, a gyártó is változtathat, mind linket, mind terméket. Emberek végzik azt is. De még szerintem mindig jobb, mint egy egy egysoros leírás és egy ár, mint pl.:
VGA PCIEx16 EAH3850HTDI 256MB TOP 26500Ft
Szerintem. Olyannyira megszoktuk már, hogy egy véletlen hibán is kiakadunk. Ha egysoros leírás lenne csak, az miért is nem nehezíti a vásárlót? Szerintem, ha már a hivatalos gyártói oldal be van linkelve, már egy nagy segítség, sokszor nem kell keresgetni."Mint tudjátok, hogyha téves linket tartalmazhat, a FVH rághat az ipon csontját."
És az összes többi számtechbolt csontját egyformán, sőt jobban. Van ahol sokkal több a hibás link. Az internet egy dinamikusan változó tömb, halmaz. Lehetetlen mindent naprakészen tartani. Egyszerre.
"Ezenkívül teljesen meg vagyok elégedve, volt szúrópróbaszerű tanácsadási kérdéseim, sikeresen válaszolt mindenre, volt néhány nézeteltérés, de nagyjából kitűnő szakmai színvonallal rendelkezik az egyik eladó."Megtisztel minket véleményed.
Szerk: ha valaki a mi hibánkból, netalán a disztribútor hibájából kap rossz árut, mást, mint rendelt, mindig igyekszünk a cserét kivitelezni, feltéve, ha időben jelzik ezt felénk.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest