Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
HUN]Repa #4922 üzenetére
Kedves HUN]Repa:
Soraidból azt veszem ki, hogy az Iponnál dolgozol.
Hadd kérdezzek valamit, mert van itt egy dolog ami nagyon nem tiszta nekem és szerintem alkalmas a vásárlók megtévesztésére:
A garanciális ügyeintézéshez kapott lapon, amin átveszitek a hibás terméket szervizelésre a vásárlótól, illetve a honlapotokon is 15 napot emlegettek, mint az általában várható ügyintézési idő. A probléma az, hogy mivel sehol nincs leírva, hogy ez MUNKAnap lenne, ezért ez így ebben a formában naptári napnak tekintendő. Ezzel szemben, mikor érdeklődtem valamikor múlthéten emailben, a 15. (naptári) napon, hogy mi újság van a szervizelésre beadott hibás cuccommal, a kollégátok azt válaszolta nekem az emailre, hogy 15 MUNKAnap az átfutási idő.
A kérdés az, hogy akkor most melyik tekintendő az igaznak? Ha valóban 15 MUNKAnap átfutási idővel kell számolni, akkor miért nem azt írjátok rá az átvételi lapra is illetve rakjátok ki a honlapra így?
Szerintem sokan, mint én is, jóhiszeműen azt gondolják, hogy 15 nap az még nem olyan vészes, "tök jó, hogy 2 hét alatt lezárul" a dolog. Ehhez képest később jön a feketeleves, amikor a 15. nap környékén elkezd érdeklődni a vásárló, teljesen jogosan, hogy mi van a cuccával és kapja a választ, hogy hohó 15 munkanapról van szó, türelem türelem.... Te is beláthatod, hogy még egy nagyon türelmes embernél is képes ez a hozzáállás kiverni a biztosítékot.A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest