- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
kicseréltem egy régi Corsair CX400-as tápomban a ventit egy Arctic P12-re. Egy 3pin-->2pines átalakítóval kötöttem be. A venti hosszú kábelét kisebbre összehajtottam, majd szigszalaggal körbetekertem, de értelemszerűen az átalakítóval együtt így is sokkal több helyet foglal el a tápban, mint a régi. Azon a csatlakozó kábelét egy vastag, átlátszó borítás védte.A kérdésem az lenne, hogy kell-e aggódnom amiatt, hogy esetleg túlmelegedik, megolvad, kigyullad ez a hosszabb kábel a tápban?
Köszi!
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #3162 üzenetére
Sehol senki?
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #3162 üzenetére
Talán egy Arctic P12 is elég lehet bele?
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
egy régi Corsair CX400-as tápomban szeretnék ventit cserélni. Az eredeti az egy ADDA AD1212MB-A71GL típus (80,5 CFM, 0.33A).
Túl drága ventit nem szeretnék beletenni, csak egy sima irodai gépben van most. (integrált vga-s am3-as alaplap, 1 ssd)
A lényeg, hogy minél csendesebb legyen, mivel asztalon fekvő házban van.
Ezek jók lennének bele?
Cooler Master SickleFlow 2000 (19 dB, de mondjuk az árukeresőn többen írták, hogy nagyon hangos)
Scythe SlipStream 1200 vagy 1600 (itt azt írják, hogy az 1200 már 2.4 voltnál elindul, az 1600 meg 4.2-nél, az 1200-es 24 dB)
Coolink Swif2 120PVagy más esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Keresünk dokkolókat
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest