-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
-
kovimre
tag
Sziasztok! Van egy a képen látható Codegen 400W-os táp. Szétszedve nem találtam semmi adatot a ventilátoron. Milyen ventivel tudnám helyettesíteni? Ez már nagyon csörög, zörög. Tudom, hogy az egész tápot cserélni kell, de ezt most hagyjuk, mert régi gépben van. Ha jól tudom a Merlinnél talán még akció van, esetleg innen valamit? Zaj nem számít, csak olcsó legyen.
-
kovimre
tag
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy lecserélném a tápban lévő ventim egy Artic F12 TC-re. Az adatlapját olvasva hőszenzorral látták el, így hőmérséklet 32 fok felé emelkedésekor gyorsítja a fordulatot. Ezzel alacsony hőmérsékleten kevesebb zaj jár. Van valakinek tapasztalata a fen említett darabbal? Mennyire mondható halk ventilátornak? Ahogy keresgéltem, ez találtam a legmegfelelőbbnek 1200 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest