- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nana95
tag
válasz
Lacielvtárs #2456 üzenetére
Na megpróbáltam, bátyámmal össze kevertünk hajtómű olajat és valamilyen zsírt, első indításnál jó, halknak tűnik. Majd meglátom milyen lesz 1-2 hét után.
-
nana95
tag
válasz
Lacielvtárs #2456 üzenetére
Jól van, majd kipróbálom.
Köszönöm a segítséget. -
nana95
tag
válasz
Lacielvtárs #2454 üzenetére
Na majd a nem olyan távoli jövőben kipróbálom, nem sürgős, 1,5 éve használom így, csak gondoltam már jó volna lassan tenni vele valamit.
-
nana95
tag
válasz
Lacielvtárs #2451 üzenetére
Még nem próbáltam, de szerintem ebben már csapágy sincs aminek segítene, alapból is van egy kis halk korcogó hangja, inkább cserélném.
-
nana95
tag
Hali!
Volna egy FSP Hexa 500 tápom, amiben már 1,5 éve zakatol a venti, de csak valamikor ha bekapcsolom az első 10 percben(alapból is elég fura hangja van, de ha elhalkul akkor nem hangos). Esetleg tudtok bele ajánlani valami új ventit? Nem akarok túl sokat rászánni(max. 2 ezer). Még nem szedtem szét, nem tudom milyen van benne alapból, de ha esetleg találok neten róla valamit akkor megírom. Ha a venti fehér az előny, de nem nagy érvágás, ha nem az.
Köszi!Szerk: ITT találtam képeket a belsőről és a ventiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest