-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy XFX PRO 450W Core V1 tápban cseréltem ventit. Sima P12-t tettem bele, ahogy az ajánlás is szólt, de tartok tőle, hogy valami nem oké.
Elsőre, amikor indítottam a gépet, akkor egy picit felpörgött a venti, de aztán megállt. Másodszori indításra felpörögött és megy is tovább, de valami iszonyat alacsony fordulatszámon. Alig jön ki levegő a tápból. Idle ez elég is lehet, de tartok tőle, hogy load alatt meg fogja főzni magát.
Van ebben a tápban túlmelegedés elleni védelem, ha valami tényleg gáz lenne?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
FSP tápok (Saga-APN) figyelnek hőmérsékletet is venti szabályozásnál? A gyári 2200 RPM-es YateLoont cserélném 1350 RPM-es AC F12-re, csak tartok tőle, hogy tudja-e rendesen kezelni? Nehogy túlmelegedjen vele, mert mondjuk ott ahol a gyári 1200-on menne, ott az F12-őt mondjuk 600-on járatná.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Saga II 400W-ban vállal valaki venti cserét? Szétszedtem, hogy kicseréljem magam, de sajnos forrasztva vannak a venti kábelei, amint a képen látható: ( a piros és fekete ami a kis NYÁK sarkába fut be)
Nekem pedig sem eszközeim, sem forrasztási tapasztalatom a művelethez. A helyére milyen ventit ajánlotok egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EAFC 26
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest