-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Jók ezek az Arctic P12 ventik, jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot pár hete, túl vagyok én is egy táp venti cserén, a média pc-mben lévő Corsair CX430-ba került egy P12 az előbb, határozottan halkabb lett.
És igazából a rendszer hűtésére is ilyeneket választottam, csak a pwm verziókat 12-es és 14-es méretben.
Biztosan találni csicsásabb, jobban felszerelt, meg bizonyára halkabb ventiket is, de, hogy jobbak, halkabbak-e annyival, mint amennyivel többe kerülnek, nos, az számomra kétséges.
Szerintem a játszós PC-m elejébe is 2 db P14-et fogok rakni a Nanoxiák helyére.
-
gulupeti
senior tag
(#1061) Algol
(#1062) prmcskKöszönöm a választ mindkettőtöknek. Igazából prmcsk megoldása, ajánlása mellett döntöttem, a költséghatékonyságot és a halkságot választottam, annak ellenére, hogy én is úgy gondoltam, hogy a meglévő ventijeim kevesek lesznek oda. Délben beszereltem a Chiconyba a Coolink Swif 2 1200-at. Volt stabilitás teszt, mindent terhelve kb. fél órán keresztül, melegedést nem tapasztaltam, a gép azóta is folyamatosan megy (anyu nyomatja a fészbukot
), többször megnéztem, hogy milyen levegőt fúj ki a táp, de teljesen hűvösnek tűnik. A hangerőkülönbség ég és föld, hasonlítani sem lehet a kettőt.
Remélem a későbbiekben sem lesz probléma.
Mégegyszer köszi! További szép napot. -
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Chicony Hipro tápegység, ilyen venti van benne: ADDA AD1212MS-A71GL.
A tápegység egy netes gépben teljesít szolgálatot, nagy terhelésnek igazából nincs kitéve (Ep35-ds3, e5200, 2gb ram, hd5450), de a ventilátora eléggé hangos.
Véleményetek szerint milyen ventilátorra szabadna kicserélni a gyárit?
Itthon van pluszban egy Coolink Swif2 1200 (800rpm) és egy Corsair Carbide 300R ház gyári ventilátora - Corsair A1225M12S (1200rpm), gondolom ezekre nem igazán kellene, mert ahogy utánanéztem jóval kisebb a légszállításuk mint ami a Chiconyban van.A lényeg, hogy halkabb legyen ettől jóval, de azért a tápegység se főjön meg.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest