- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egonyolc
aktív tag
-
Egonyolc
aktív tag
SZiasztok!
2010 decemberében vettem egy fsp Everest 600W-os tápot.
Az utobbi időben időnként a gépem egy felszálló repülőgép hangját próbálja utánozni.
Mivel az alatta lévő 12 centis ventilátort lekötöttem és továbra is produkálja a hangjelenséget, valószínüleg a tápventije adta meg magát. Bekapcsolásról bekapcsolásra idönként elhalkul.A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a ventitcserélni, mennyire lehet elhasználódva a táp két és fél év alatt. Nem ment 7/24-ben, hétközben 4-5 órákat, hétvégen 10-12-őt.
Ha érdemes cserélni mit kell róla tudni, neki lehet állni otthon? (természetesen nem a kondik lábát fogdosva)
Csere esetén, kicsit elvagyok bizonytalanodva az fsp esetében, mivel a Bátyámnál is meghalt egy Bluestorm 400W-as táp ventije két év után...
Köszi, E
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest