- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrx1212
tag
Először is hálás köszönet
Hát én csak a gépet internetre meg max dvd írásra használom így ezért gondolkozom csak a ventilátor cserén
(Konzolon játszom ha van időm)Egyébként ez ez ugye csak itt olcsóbb? :
Arctic F8 8cm rendszerhűtő
http://www.edigital.hu/Rendszerhuto/Arctic_F8_8cm_rendszerhuto-p284310.html
Itt még találtam két másik hasonlót is :
Arctic F8 PWM CO 8cm rendszerhűtő
http://www.edigital.hu/Rendszerhuto/Arctic_F8_PWM_CO_8cm_rendszerhuto-p357190.html
Arctic F8 TC 8cm rendszerhűtő
http://www.edigital.hu/Rendszerhuto/Arctic_F8_PWM_CO_8cm_rendszerhuto-p357190.html
A beszerelése akkor feketét és pirosat be forrasztom a helyére és a sárgát kihagyom?
(Olvasgattam vissza valaki írta hogy beköti a CPU hűtő csatijára gondolom ez nem jó?)
Előre is kösszi az infót!!!
-
bodo753
tag
Kivéve ha egy alul méretezett házba rakja az ember a gépet,ami mondjuk felsőtápos,és a max. 2 8cm-es venti még 2800-as fordulaton is kevés(nem számítva a zajt).Nálam ez a helyzet.
A tápomban a venti a fordulatszámától (vagyis hőmérséklettől) függően változtatja a ledek színét,zöld,kék,piros.
Nyáron igencsak megköszönte hogy nem rajta keresztül távozott a ház összes hője.
Persze egy jobb,korszerűbb házban más a helyzet. -
ripla
addikt
igaz, akkor téged is kérdezlek. működhet-e az, amit itt ebben a kommentben felvázoltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest