- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- OLED TV topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
"Egyébként pontosan mi alapján szabályozza a táp a fordulatszámot?"
Tápegységenként változó lehet, ami lehet hőfokfüggő vagy leadott teljesítményfüggő. Legtöbbször az előbbi fordul elő. Némely tápoknál előfordul, hogy semmilyen venti-fordulatszám szabályozással nem rendelkezik. Ez esetben hőfoktól és terheléstől függetlenül folyamatosan max.-on megy a venti. Ez inkább a hitványabb minőségű tápokra jellemző leginkább.
-
LLKobe
veterán
Technikailag megoldható hogy a lapra dugd a ventit, volt már aki így csinálta. Szerintem ez elég barbár megoldás, én a tápra dugnám. Nem bonyás, piros-fekete kábeleket kell összehergelni. Én úgy csináltam hogy a gyári venti vezetékét a közepénél elvágtam, leblabkoltam és egy levágott 3pines véget raktam rá és arra dugtam a ventit. Így az új ventit nem kell elvágni, ha nem lenne jó még el tudod adni, a gyáyventit meg visszarakod és leszigeteled az illesztést. A lapra dugni nyilván egyszerűbb, de sztem jobb ha a táp vezérli.
-
LLKobe
veterán
Külföldi tesztben benne van, ezt írják róla: "The start-up voltage is very low at only 2.8 volts".
Uh ez alapján jónak kellene lennie. Mint mondtam tesztelni nem teszteltem. -
LLKobe
veterán
Az AC F12 nem lesz jó bele. Én is ilyet vettem hogy berakom a hexámba (ugyanolyan volt mint a tiéd, csk azóta lecseréltem) bele is tettem, nem indult el. Fontos hogy mennyi az indulófesze a ventinek amit veszel, mert a gyárinak 3V alatt van picivel ha jól emléxem. Tehát ha nem jót veszel, nem fog elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini PC
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- Spotify
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest