-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
"Egyébként pontosan mi alapján szabályozza a táp a fordulatszámot?"
Tápegységenként változó lehet, ami lehet hőfokfüggő vagy leadott teljesítményfüggő. Legtöbbször az előbbi fordul elő. Némely tápoknál előfordul, hogy semmilyen venti-fordulatszám szabályozással nem rendelkezik. Ez esetben hőfoktól és terheléstől függetlenül folyamatosan max.-on megy a venti. Ez inkább a hitványabb minőségű tápokra jellemző leginkább.
-
LLKobe
veterán
Technikailag megoldható hogy a lapra dugd a ventit, volt már aki így csinálta. Szerintem ez elég barbár megoldás, én a tápra dugnám. Nem bonyás, piros-fekete kábeleket kell összehergelni. Én úgy csináltam hogy a gyári venti vezetékét a közepénél elvágtam, leblabkoltam és egy levágott 3pines véget raktam rá és arra dugtam a ventit. Így az új ventit nem kell elvágni, ha nem lenne jó még el tudod adni, a gyáyventit meg visszarakod és leszigeteled az illesztést. A lapra dugni nyilván egyszerűbb, de sztem jobb ha a táp vezérli.
-
LLKobe
veterán
Külföldi tesztben benne van, ezt írják róla: "The start-up voltage is very low at only 2.8 volts".
Uh ez alapján jónak kellene lennie. Mint mondtam tesztelni nem teszteltem. -
LLKobe
veterán
Az AC F12 nem lesz jó bele. Én is ilyet vettem hogy berakom a hexámba (ugyanolyan volt mint a tiéd, csk azóta lecseréltem) bele is tettem, nem indult el. Fontos hogy mennyi az indulófesze a ventinek amit veszel, mert a gyárinak 3V alatt van picivel ha jól emléxem. Tehát ha nem jót veszel, nem fog elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest