- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
"Egyébként pontosan mi alapján szabályozza a táp a fordulatszámot?"
Tápegységenként változó lehet, ami lehet hőfokfüggő vagy leadott teljesítményfüggő. Legtöbbször az előbbi fordul elő. Némely tápoknál előfordul, hogy semmilyen venti-fordulatszám szabályozással nem rendelkezik. Ez esetben hőfoktól és terheléstől függetlenül folyamatosan max.-on megy a venti. Ez inkább a hitványabb minőségű tápokra jellemző leginkább.
-
LLKobe
veterán
Technikailag megoldható hogy a lapra dugd a ventit, volt már aki így csinálta. Szerintem ez elég barbár megoldás, én a tápra dugnám. Nem bonyás, piros-fekete kábeleket kell összehergelni. Én úgy csináltam hogy a gyári venti vezetékét a közepénél elvágtam, leblabkoltam és egy levágott 3pines véget raktam rá és arra dugtam a ventit. Így az új ventit nem kell elvágni, ha nem lenne jó még el tudod adni, a gyáyventit meg visszarakod és leszigeteled az illesztést. A lapra dugni nyilván egyszerűbb, de sztem jobb ha a táp vezérli.
-
LLKobe
veterán
Külföldi tesztben benne van, ezt írják róla: "The start-up voltage is very low at only 2.8 volts".
Uh ez alapján jónak kellene lennie. Mint mondtam tesztelni nem teszteltem. -
LLKobe
veterán
Az AC F12 nem lesz jó bele. Én is ilyet vettem hogy berakom a hexámba (ugyanolyan volt mint a tiéd, csk azóta lecseréltem) bele is tettem, nem indult el. Fontos hogy mennyi az indulófesze a ventinek amit veszel, mert a gyárinak 3V alatt van picivel ha jól emléxem. Tehát ha nem jót veszel, nem fog elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Witcher topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Corsair AF120/LL120 RGB 120 mm Ventilátorok.
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest