-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
thlacko
csendes tag
válasz
DonThomasino #353 üzenetére
Igen, az ár ennyi, de vidékre szállítással együtt az már 4-5000. És valóban tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de a véleményeteket kikérhetem azért, mondjuk igazából csak hangosan gondolkodtam
Mert 10 körül azért már lehet venni akciós chieftecet mondjuk, esetleg kicsivel fölötte.
Amúgy mindenki ezt a swif2-t linkeli, ami elhiszem hogy tuti és halk is, de ez közel sem szállít annyi levegőt mint a gyári gondolom, és ezáltal csökkenhet a táp élettartama szerintem, Mondjuk az egy év amit írtál az elgondolkodtató. Amúgy van progi bármi, amivel lehet figyelni a táp hőmérsékletét?
Amúgy ha már így belelendültem, tegnap szétkaptam a tápot, kézzel alig tudtam elforgatni a ventit. Kifúj, amennyire lehet, matrica le, gumi dugó ki, és wd40 adj neki, ennek hatására úgy pörög mint újkorában.
Mondjuk feltételezem ez csak ideig-óráig fog működni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest