- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Köszi a pontos választ, mert a leírásodból meg videóból meg tudtam csinálni
beolajoztam műszerolajjal, ahol csatlakozik a venti a közepébe. Sajnos, most is búg, sőt rájöttem, hogy kotyog is a ventije
Valszeg ezért van a hang is..
Ha a kerettől kell mérni, akkor ez 94x94-es venti (?), HP Elite 8100 vagy 8200-es gépben van. Rakok fel képet, hogy ez mennyire szabvány -e, mert amúgy szerintem 500 ft egy ilyen, akkor veszek bele. Csak, hogy a csatija jó -e, kapok -e ilyen csatlakozóval vagy egyáltalán ilyet. Legfeljebb rá hekkelem valahogy a csatit.
Itt látható: https://imgur.com/a/IN5NvvK
Ha megnyomom a ventit, kotyog
Nem tudom a többi is kotyog -e, de szerintem ez a gond vele.
Ha valakinek lenni ilyen ventije és megválna tőle, megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest