-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Elfogadom, amit írsz, csakhogy nem önkenőkről van szó, mert gyárilag olajjal kezelt ventikhez-ről írtam. Ha a két említett típusba nem lehetett olaj, akkor velem varázslat történt, mert olajosak voltak. Ha találsz önkenő, száraz csúszócsapágyast ebben a szegmensben akkor linkeld. Önindítóknál a leheletnyi zsír kellett bronz, acél párnál, erre emlékszem. Önkenőnek nevezik mai napig. Tesla még mindig van, a filckorong alátét project, anno sokat segített, szinte örök életűre emelte a Predom ventiket, háztartási gépek tengelyeit. És érdekes még az önkenőknek is kell a segítség. Még a verhovinát sem lehetett egyszerű rézzel pótolni mikor perselyeztem
Szóval tényleg új ez a google, bár nekem is volt pár év fizikai tapasztalat és ez nekem mindennél többet ér. És ha vaki még mindig nem találja a zsírt, akkor kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest