- Fórumok
- Hűtés, házak, tápok, modding
- Táp.
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
Vagyok
senior tag
-
Asusfan
őstag
-
Vagyok
senior tag
-
Asusfan
őstag
-
Vagyok
senior tag
-
Asusfan
őstag
Thanx mindent.Téma lezárva részemről.
-
Asusfan
őstag
EZ őrült azta síró képet nem akartam.:DD(nam mind1)
-
Vagyok
senior tag
-
Keitaro
addikt
-
Asusfan
őstag
-
Keitaro
addikt
Egyébként ez nem meglepő, nálam volt egy 235W-s no name táp amin sehol sem találtam, hogy elvileg hány wattosnak kéne lennie... csak azért tudtam, hogy annyi, mert úgy adták a házat, hogy 235W-s van benne :)
-
Keitaro
addikt
Na jó mostmár semmit sem értek, de induljunk ki abból, hogy NEM nyitottad ki a gépházat. Ergo garid megvan még. Ez esetben két dolog lehet
1. Ugyanazon a helyen akarod megvenni az új cuccokat ahol a gépet vetted. Akkor biztos ott beteszik neked, a garid is megmarad, és azt is megmondják milyen táp van benne, és elég e az új cuccokhoz
2. Nem ugyanott akarod megvenni. Akkor a berakás miatt így is úgy is ki kell nyitnod a gépházat, szal nyugodtan megnézheted akár most is -
Asusfan
őstag
-
Keitaro
addikt
-
Asusfan
őstag
HUH.Késő van nekem.
-
Asusfan
őstag
-
Asusfan
őstag
-
Keitaro
addikt
-
Vagyok
senior tag
-
Asusfan
őstag
-
Vagyok
senior tag
-
Asusfan
őstag
-
Keitaro
addikt
-
Asusfan
őstag
-
Asusfan
őstag
-
Asusfan
őstag
Na mind1 thanx mindent.
-
Keitaro
addikt
-
sirály12
őstag
-
Asusfan
őstag
-
sirály12
őstag
Egyáltalán minek azt neked megtudni? Ha megy akkor ne bántsd.
-
sirály12
őstag
-
Asusfan
őstag
Nincs valami szoftver amivel megnézhetem.Mert ilyen hülye garicetli van a gépre ragasztva ,azt ha leszedem akkor jajj a garinak.
-
Asusfan
őstag
-
sirály12
őstag
-
Asusfan
őstag
-
Asusfan
őstag
Csak én vagyok hülye?(NEM KÉRDÉS):))
-
Asusfan
őstag
Égek mint a reiszthag.
-
Asusfan
őstag
PHHHŰŰŰ.Nem tudtam hova írni gondoltam ide beírom balyom.
Szal ki.....-tul nem értek semmihez ami a gépekkel kapcsolatos.
Problélmó:
-Tápomra az van írva 240vac.Akkor ez hány W-os?Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hűtés, házak, tápok, modding
- Táp.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest