- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Thanx mindent.Téma lezárva részemről.
-
Asusfan
őstag
EZ őrült azta síró képet nem akartam.:DD(nam mind1)
-
Keitaro
addikt
Egyébként ez nem meglepő, nálam volt egy 235W-s no name táp amin sehol sem találtam, hogy elvileg hány wattosnak kéne lennie... csak azért tudtam, hogy annyi, mert úgy adták a házat, hogy 235W-s van benne :)
-
Keitaro
addikt
Na jó mostmár semmit sem értek, de induljunk ki abból, hogy NEM nyitottad ki a gépházat. Ergo garid megvan még. Ez esetben két dolog lehet
1. Ugyanazon a helyen akarod megvenni az új cuccokat ahol a gépet vetted. Akkor biztos ott beteszik neked, a garid is megmarad, és azt is megmondják milyen táp van benne, és elég e az új cuccokhoz
2. Nem ugyanott akarod megvenni. Akkor a berakás miatt így is úgy is ki kell nyitnod a gépházat, szal nyugodtan megnézheted akár most is -
Asusfan
őstag
HUH.Késő van nekem.
-
Asusfan
őstag
,,,,,Akkor most felnyitottad a házat és megnézted milyen a táp?
Egyébként mi van most a gépben és mire cserélnéd? Sokat fogyasztanak az új cucok?'''''''.SSSZZZZóóóóóraaakkkoozzzoooll?
Megvan dumálva nem?
EGYE a fene nemérdekel mossttt azonnal szétfabrikálom az egészet.ÉS lessz újj táp. -
Asusfan
őstag
T
-
Asusfan
őstag
Na mind1 thanx mindent.
-
sirály12
őstag
Egyáltalán minek azt neked megtudni? Ha megy akkor ne bántsd.
-
Asusfan
őstag
Nincs valami szoftver amivel megnézhetem.Mert ilyen hülye garicetli van a gépre ragasztva ,azt ha leszedem akkor jajj a garinak.
-
Asusfan
őstag
Csak én vagyok hülye?(NEM KÉRDÉS):))
-
Asusfan
őstag
Égek mint a reiszthag.
-
Asusfan
őstag
PHHHŰŰŰ.Nem tudtam hova írni gondoltam ide beírom balyom.
Szal ki.....-tul nem értek semmihez ami a gépekkel kapcsolatos.
Problélmó:
-Tápomra az van írva 240vac.Akkor ez hány W-os?Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest