- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Thanx mindent.Téma lezárva részemről.
-
Asusfan
őstag
EZ őrült azta síró képet nem akartam.:DD(nam mind1)
-
Keitaro
addikt
Egyébként ez nem meglepő, nálam volt egy 235W-s no name táp amin sehol sem találtam, hogy elvileg hány wattosnak kéne lennie... csak azért tudtam, hogy annyi, mert úgy adták a házat, hogy 235W-s van benne :)
-
Keitaro
addikt
Na jó mostmár semmit sem értek, de induljunk ki abból, hogy NEM nyitottad ki a gépházat. Ergo garid megvan még. Ez esetben két dolog lehet
1. Ugyanazon a helyen akarod megvenni az új cuccokat ahol a gépet vetted. Akkor biztos ott beteszik neked, a garid is megmarad, és azt is megmondják milyen táp van benne, és elég e az új cuccokhoz
2. Nem ugyanott akarod megvenni. Akkor a berakás miatt így is úgy is ki kell nyitnod a gépházat, szal nyugodtan megnézheted akár most is -
Asusfan
őstag
HUH.Késő van nekem.
-
Asusfan
őstag
,,,,,Akkor most felnyitottad a házat és megnézted milyen a táp?
Egyébként mi van most a gépben és mire cserélnéd? Sokat fogyasztanak az új cucok?'''''''.SSSZZZZóóóóóraaakkkoozzzoooll?
Megvan dumálva nem?
EGYE a fene nemérdekel mossttt azonnal szétfabrikálom az egészet.ÉS lessz újj táp. -
Asusfan
őstag
T
-
Asusfan
őstag
Na mind1 thanx mindent.
-
sirály12
őstag
Egyáltalán minek azt neked megtudni? Ha megy akkor ne bántsd.
-
Asusfan
őstag
Nincs valami szoftver amivel megnézhetem.Mert ilyen hülye garicetli van a gépre ragasztva ,azt ha leszedem akkor jajj a garinak.
-
Asusfan
őstag
Csak én vagyok hülye?(NEM KÉRDÉS):))
-
Asusfan
őstag
Égek mint a reiszthag.
-
Asusfan
őstag
PHHHŰŰŰ.Nem tudtam hova írni gondoltam ide beírom balyom.
Szal ki.....-tul nem értek semmihez ami a gépekkel kapcsolatos.
Problélmó:
-Tápomra az van írva 240vac.Akkor ez hány W-os?Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest