- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz kricsi81 #3033 üzenetére
látom, rajtad is jelentkeznek a máyköl szindróma tünetei...
a lehető legjobb megoldást keresem a tanulásra, ha már hajlandó vagyok súlyos pénzeket beleölni. ezt a jó fotós vs. profi fotós dolgot ne álmodd bele, mert szó se volt róla.
ropi, Cassy: köszi a segítséget. szétnézek workshopok meg tanfolyamok terén, de 100%-ig nem vagyok meggyőzve, hogy valóban jobban járnék ezekkel. minden képzés mellett kell gyakorolni, szóval egyelőre az időtáv, ami fejtörést okoz.
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Cassidey
senior tag
válasz kricsi81 #3060 üzenetére
De en nem TFCD alapon szervezem. Mindenki megkapja a fizeteset a munkajaert, mert en sem dolgozom ingyen, tisztessegtelen lenne TFCD alapon hivni a tobbieket. Masreszt biztos szeretnek lenni benne, hogy a modellek olyanok, akikkel gyakorlatlan fotos is eredmenyesen tud egyutt dolgozni. Leirtam mashol mi lesz, mindent elmondok, megmutatok, hogy en hogyan es miert fotozom ugy, ahogy, meg azt is elmondom milyen beallitasokat hasznalok, de komoly oktatasba nem akarok belefolyni, egy workshop nem arrol szol sztem amugysem . Lehetne feleennyi ketszer annyi emberrel, de en a kis letszamot preferalom, igy biztosan mindenki tud jokat fotozni, nincs sorbanallas stb. Ha draga sajnalom, ha nem lesz ra eleg erdeklodo azt is, de vagy olyat csinalok amilyet en is elveznek a masik oldalrol, vagy semmilyet, es fotozok egyet aznap, johetnek a kovek.
-
Cassidey
senior tag
válasz kricsi81 #3063 üzenetére
En alapvetoen 4 emberrel szamolok. 4x25k az 100k. Modellek 2x15k, benzin 10k, sminkes 5k, a ruhakert elmenni es osszeallitani a szetteket csak ido. Igy nekem marad 55k, amit realisnak gondolok. Aki nem, az nem jon, megy mashoz, vagy szervez maganak TFCD-t stb. Mint mondtam lehetne 10ezer forintos workshop is, ami nem bantana gondolom senki szemet akarhany fovel, mas kerdes, milyen eredmenyesen lehet ugy fotozni. Alapvetoen azert talaltam ki az egeszet, mert sok kerdest kapok, es SOKKAL egyszerubb megmutatni gyakorlatban a dolgokat, mint oldalakat irni. Sztem am tul van ragozva a dolog kisse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...