Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Viszonylag jól beszélek angolul, legalábbis az ismeretségi körömben, diplomás munkatársaim közül biztosan a felső mezőnyben vagyok.
Nyilván nem vagyok tanár vagy nyelvész, szeretem a nyelveket, németül is elboldogulok, franciául elmakogok ezt-azt.
Pár éve tanítottam háznál egy cégvezetőt, de megvolt a könyve (Headway), megvolt a tematika.Családban kellene alsós (4. oszt) gyerekekkel angoltanulásban segíteni egy kicsit, osztálytársak, nagyon alap dolgokat vesznek még, de nem látom benne a rendszert, inkább random dolgokat meg példamondatokat tanulnak be. Kiejtésben is nulla.
Számomra legalábbis komolytalan, hogy még nem láttam egy személyes névmás táblázatot, létige ragozást, kijelentő/kérdő mondat szórendet a füzetükben/könyvükben úgy, hogy angol órájuk 3. óta van, és szakkörre korábban is jártak.Hogyan tudnék nekik egy strukturált foglalkozást nyújtani? Van erre valami jó könyv? Online anyag? Valami silabusz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest