Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3t3k
csendes tag
Sziasztok. Én sem találok szőnyeget ha valaki tud szoljon azonnal!
.
Olvastam, hogy vannak akik a gyári software-t használják. Én régóta tolom, és meggyőződésem, hogy a legjobb program a Stepmania. Ez egy ingyenes software és a neten dögivel vannak hozzá zenék. Minden táncszőnyeg kompatibilis vele, mivel úgy kezeli a gép a szünyeget mint egy billentyűzetet. Azt hiszem Stepmaniaban be lehet konfigolni a billkiosztást, de ez nem biztos, megnézni most nem tom mert a barátnőm szőnyegét szoktam használni.Bár azon rajta van hogy player1-es szőnyeg... Egyébként ezzel a progival lehet ddr-ezni és pumpitupolni is. A táncszőnyegek mindkettőt tudják általában. Ami 9 irányú az biztos
Ha valakit tényleg jobban érdekel, Mo.-n is rendeznek versenyeket, az animecon nevű rendezvénysorozat keretében. Ott is a Stepmaniat használják! Bár az Animeconokon csak ddr van, de az is valamiMondjuk ők megoldják hogy két szőnyeggel lehessen tolni, úgyhogy van remény
-
Kriszta306
csendes tag
valaki könyörgöm mondjon eg yolyan helyet ahol most kapható táncszőnyeg amin átlósan is nyilak vannak és nem különféle jelek!!!
-
FeFe68
csendes tag
Szia!
Remélem tudok néhány embernek segíteni az olcsó táncszőnyeg beszerzésében.
Van egy linkem, itt lehet rendelni:
http://master-comp.addel.hu/products.php?prcategory=21549
Üdv: Kokas Ferenc -
***HG***
aktív tag
Honnan lehet letölteni a játékot hogy billel nyomjam?
-
Drizzt
nagyúr
Mekkora ez amúgy?
-
Drizzt
nagyúr
[link]
Stepmaniahoz ez a kedvenc számom.
Akkor az árkádba elnézek valamikor! -
Drizzt
nagyúr
[link]
Ujjgyakorlatnak sem rossz a stepmania. -
Drizzt
nagyúr
No, akkor akármilyen usb-set hol lehet beszerezni(mármint ami Stepmania kompatibilis persze), rá vagyok kattanva, addig nyomom billentyűzettel. Az is jó lenne, ha a legolcsóbbat tudnátok megírni.
-
Bambusznád
tag
Én is nagyon szeretnék már beszerezni egyet, de sajnos még mindig nem talátam sehol.
Remélem hamarosan lesz.
Azért ha vki lát vhol, remélem szól -
Uncool Ben
tag
Elég fertőző egy játék, már 3 példány Logic3 USB van a családban
Viszont kettőt együtt nem sikerült használni eddig, mert a szőnyegek ugyanarra a gombra vannak gyárilag állítva, és nem lehet őket átkonfigurálni. Valaki esetleg tudja a megoldást?
[Szerkesztve] -
weszil
csendes tag
Sziasztok,
én most hétvégén próbáltam az Örs vezér téri Árkádban (Média Marktban) venni ilyen szőnyeget, azt mondták csak a hónap végén lesz
Ha valaki időközben tud olyan helyet ahol be lehet szerezni, ne tartsa titokban
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
válasz
Uncool Ben #34 üzenetére
Lehet hogy MM, de testvércég.
-
shift+ő
senior tag
válasz
Uncool Ben #31 üzenetére
Az BP. Örs vezér téri Árkád.
-
Uncool Ben
tag
Végül a fóti Cora-ban találtam. Itt már 5 ezer volt, azt mondta az eladó, hogy nagyon népszerű volt, ezért emelték az árat...
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
válasz
Uncool Ben #29 üzenetére
Én az Árkádban vettem a Fukar áruházban, mult hét csütörtökön volt még 2 raklap kirakva, és nem nagyon kapkodták.
-
Uncool Ben
tag
Ha esetleg valaki tudja hol lehet jelenleg kapni a Logic3 táncszőnyegét, írja be légyszi. Az összes MediaMarkt-ot és Saturn-t körbetelefonáltam, de a karácsony miatt mindenhol felvásárolták. Egyedül a Megaparkban mondták, hogy van még, de miután 2 óra alatt odautaztam, kiderült, hogy mégsincs
[Szerkesztve] -
Goert
tag
ha alternatív felhasználsi lehetőségeket szeretnétek látni,
nézzétek meg a következő videót: [link]. aki nem elég türelmes, az lapozzon a 2. perchez.
-
lapa65
csendes tag
Sziasztok
Kapott a lányom ajándékba egy [link]
táncszőnyeget és kimaradt belőle a cd akinek meg van nem tudná kitenni valahova?
Kösz -
shift+ő
senior tag
Kipróbáltuk. Egy biztos ezt még gyakorolni kell, de nagyon jó móka az egész családnak. Ez vitte a prímet az összes ajándék közül.
-
nahat
tag
Kösz az 5letet, megvásároltam, karácsonykor nyílik a csomag, meglátjuk mit szól hozzá hugi. Ha jól sejtem akkor az, hogy usb-s annyiból lehet jó, hogy össze lehet hozni két szőnyeget multiba
Fantasztikus lesz, hogy az egész család az én szobámban fog ugrálni mert ott a gép...
-
shift+ő
senior tag
És USB-s!
-
shift+ő
senior tag
találtam az Árkádban az MM-ben szőnyeget és szoftvert 4K-1 Ft-ért.
-
nguru
tag
Igen ps2-ps2....érdekes! De ha netán vkinek sikerül pc-re rakni, elképzelem, hogy félóra netezés után enyhén lihegni fog...és akkor még a Doom 3 -ra nem is gondoltam! Vigyázat, topictársak: Schubert Norbi nehogy megtudja...!
-
nahat
tag
Fúh, én is szívesen vennék ilyet, de ahhoz kocka vagyok, hogy potyára elmenjek Metróba, szóval ha valaki tud biztosat mondani, ne kímélje a billt.
-
shift+ő
senior tag
Mostanában lehet ilyen szettet kapni valahol? Karácsonyra keresek a lányomnak.Ha valaki tud boltot, ahol van elfekvőben ne fogja vissza magát.
-
Sziszi1
csendes tag
Csa tudnam minek okoskodik akinek fingja nincs rola
Mint mar mas is irta PC-re csatlakoztathato ! Ismerosonek van, a bratnoje honapok ota hasznalja es imadja, tegnap volt naluk egy hazibuli orakig jatszottuunk, szoval nem kopik el olyan gyorsan. Elvileg csatlakoztathato 2db mert aszoftver tamogatja de gyakorlatilag neki nem sikerult oszehozni (lehet hogy csak az USB-st lehet). 20 szam van benne ami nem sok de ezzel is el lehet lenni honapokig, sajnos ugylattam hogy nem bovitheto zenekkel, valamint a gyartojanak meg egy weboldala sincs. Utannaneztem de PC-hez nem igen van mas alternativa kishazankban szoval megyek en is a METRO-ba holnap -
djkay
senior tag
Bocs peterke nem láttam pedig beirtam a keresőbe!
Balcsin nagyon megszerettem, és pc- hez is lehet kapni kemény 3e ft-ért!
Arra vagyok kiváncsi hogy 2őt is rá lehet-e kötni pc-re?? Meg hogy mennyire kopik (tehát 2 hét után ne legyen már elkopva az érzékelője )
Tapasztalat valaki? -
bitus
csendes tag
Üdv!
Az újplotai Pólusban lévő MédiaMarkt-ban 2999Ft lehet kapni (Dancemat), PC-hez csatlakoztathatót (PS/2 portra.) Adnak programot is mellé, 18 zene számmal.
A billentyűzetet egy elosztóba kell dugni, a táncszőnyeget pedig a billentyűzet helyére (+ van egy kapcsoló, hogy bill vagy a szőnyeg aktív).
Vettem egyet és ki is próbáltuk, így bizton állíthatom hogy PC-s. -
t3v3h
csendes tag
hi,
ps2 (pc) billentyűzet helyére dugod. a csatlakozónak van egy ps2 bemenete is ebbe dugod a billenytyűzetet.
A kilenc irányú lépési lehetőség annyit jelent, hogy a numerikus részét ''szimulálja'' a billentyűzetednek (1..9)
Magyarán ha betöltöd a progit a billentyűzeteddel is játszhatsz.
remélem érthető voltam
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
up
-
Habi
tag
Halli! Gondban vagyok egy Metro-s hirdetés kapcsán. A lányom kinézett egy táncszőnyeget (9 irányú lépés lehetőség), ami ha rálépnek a számítógépen keresztül ad hangot. Azt írja róla a leírás, hogy PS2 csatlakozású. Hova tudom csatlakoztatni, hiszen tudomásom szerint az egyiket az egerem, a másikat a billentyűzet foglalja. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest