- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Pokesz007 #78101 üzenetére
Ilyennek kellene lennie most is. Mint írtam, ha megrendelted át kell rakniuk. 72 órájuk van rá. Szerelő szokta ezt csinálni profilt vált VDSL2-re pont arra, amit linkeltél.
Kérlek ezzel kapcsolatban ne írj több hozzászólást, mert azzal nem leszel előrébb, ha 72 óra lejárta után nincs meg a 20 Mb, akkor felhívod az ügyfélszolgálatot, elregéled, hogy csomagot váltottál, elvileg látni is fogja, és felveteted hibára... Mondhatod nekik, hogy 72 óra után kötbérre is kötelezhetők, így hátha kapkodják magukat.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Ha telefonon keresztül nagyobb sebességű internet csomagra váltok, akkor annak mekkora az "átfutási ideje"?
-
tomy86
addikt
válasz Soriano #78103 üzenetére
Köszi, valamiért úgy emlékeztem, hogy a számlázást csak hétköznap lehet elérni.
Beszéltem velük és bár az ügyfélszolgálatos nem tudta megmondani (korrekt volt és nem kamuzott valamit), hogy mi történt, de jóváírják az összeget.
Azért csodálatos, hogy ötletszerűen törölnek egy kedvezményt (ráadásul hűségidő alatt). -
mighty eagle
csendes tag
Sziasztok, a következőben szeretném a segítségeteket kérni: Lassan négy napja nincs nálunk internet.(optika)
Eddig oké, én is azt gondoltam hogy valami szimpla kimaradás, vagy legrosszabb esetben egy eszköz csere megoldja majd a dolgot, de nem így történt. Az első köröket le sem írom, amikor a T szerint az én eszközeim a biztos rosszak (mind a négy gép és három telefon a házban). Miután sikerült meggyőznöm őket, hogy itt bizony valami komolyabb dolog van, akkor kiküldtek egy szervizest, akivel konstatáltuk, hogy a modem kicserélése után is fennáll a probléma, ami a következő: pppoe kapcsolat van, fel jelentkezik az eszköz, elvileg szinkronban van minden, de mégsincs internet. Azaz "papíron" kéne, hogy legyen de egyszerűen nem tudunk adatforgalmat generálni. Eddig annyit sikerült elérni, hogy átraktak valami kiemelt ügyekhez és az ügyintéző hölgy szerint sokan dolgoznak rajta. Ma azt a tájékoztatást kaptam, hogy valószínűleg valami komolyabb, rendszeren belüli hiba és majd talán kedden tudnak valamit mondani. Ilyenkor mit lehet tenni, esetleg valakinek volt már hasonló gondja? Előre is köszi! -
havri1
félisten
válasz mighty eagle #78108 üzenetére
72 óra áll rendelkezésükre. Ha ezt meghaladja a javítás, kötbérre vagy jogosult. Szvsz mást nem tudsz tenni.
havri
-
wagi
senior tag
Jan. 5-én beállítottam a bankomnál a csoportos beszedési megbízást.
Jan. 8-án kellett volna levonni a Telekomnak,de ez nem történt meg.Ilyenkor mi a teendő?
Fizessem be a Telekom oldalán vagy várjam meg a következő havi számlát és levonják majd egyben? -
Livius
őstag
Hello!
A Speedport W 724V-ben van lehetőség valahol domain alapú weboldal letiltásra?Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
nagyúr
Ismét gondom van, de ez mér régóta van, csak mostanra érte a "széjjelb*szom az egészet" szintre.
Van egy iptv-m, set top box: ISB2001MT.
A problémám az,hogy bekapcsolom a távirányítóval a set top boxot, és baromi sokat kell várni, mire lesz adás. Csak mutatja a T-home feliratot, és csak vár és vár....
Ha néztük egy ideig, és kikapcsolom, majd vissza, akkor egyből van kép, de ha pár órát nem néztük, és bekapcsolom a távirányító power gomjával, megint az előző hosszadalmas menet van. Olyan is előfordult,hogy be sem kapcsolt, csak totális ki-be kapcsolás után jutott túl a T-home feliraton.
Ez normális? Ha nem, mit lehet tenni, lehet kérni a cserét?
A Tv és a set top box hdmi kábelen van összekötve, de nem hiszem,hogy ez számít jelen esetben.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
villamos
őstag
válasz icecave #78114 üzenetére
Esetleg meg lehet még próbálni egy szoftver reinstall-t.
A hátul lévő billenőkapcsolót kikapcsolni, 3sec várni, majd bekapcsolni ismét 3sec -ig. Ezt 4x -kell megtenni. Ha sikeres a művelet, akkor a képernyőn egy fogaskerék, majd fogaskerekek jelennek meg. Miután a folyamat befejeződik, be kell állítani a nyelvet, majd ismételten újraindul. Végül ha minden jól ment, akkor ismét működni fog az eszköz.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, azt még megpróbálom, ha akkor is parás, lejelentem hibának.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Land
veterán
1 hete botrányosan rossz a netem, állandóan felmegy a pingem BF1 közben 500-900-ra. Már 2x indítottam újra a routert a héten. Nálam van a hiba?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz kabelmania27 #78121 üzenetére
Mit jelent a kérdés? Be tudok lépni a routerbe, csak nem tudom ott mi lehet rosszul beállítva.
Amúgy most újraindítottam, remélem jó lesz...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz kabelmania27 #78124 üzenetére
Cisconál nem találtam ilyen részt. Van tipped milyen részen belül van.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Gulyopapa
addikt
Úgy látom a Telekomnál sem minden fenékig tejföl.
Maradok UPC-s... -
Land
veterán
válasz kabelmania27 #78127 üzenetére
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.1 dBmV 42.3 dB
Channel 2: -1.5 dBmV 42.1 dB
Channel 3: -1.3 dBmV 42.0 dB
Channel 4: -1.1 dBmV 42.5 dB
Channel 5: -1.1 dBmV 43.2 dB
Channel 6: -1.1 dBmV 43.1 dB
Channel 7: -1.0 dBmV 43.1 dB
Channel 8: -0.8 dBmV 43.1 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.2 dBmV
Channel 2: 50.0 dBmV
Channel 3: 50.0 dBmV
Channel 4: 50.5 dBmVSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz kabelmania27 #78129 üzenetére
Van pár szó, amit nem értek. Minden kábelt megigazítottam. Gondolom köztük volt az F csatlakozó is. Osztó alatt mit értesz? Most a PC-m közvetlenül a Ciscoba van dugva, tehát nem a TP-Linkbe utána.
Milyen érték lenne a normális? Noise Ratio?
[ Szerkesztve ]
-
-
Land
veterán
válasz kabelmania27 #78131 üzenetére
Falból jön ki a koax kábel és egyből a modemre csatlakozik, nincs osztó.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha másik szobában van tévé aljzat lehet a bejárati ajtónál van elosztva (új építésű társas esetén), de az is lehet hogy nem így van (családi esetében előfordul hogy a padláson van toldóként bekötve), nézd meg a modemre csatlakozó koax kábel F csatlakozója nem lazult-e ki ha minden rendben van és újraindítás után sem javul a helyzet jelentsd be a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
NEm tudom mi van mostanság ha megy a torrent sehol nem jönnek be a weblapok ritka idegesitő .... ezzel mit lehet kezdeni ? és mostanság kábeles nethez milyen modem router kombót adnak ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Lacielvtárs #78136 üzenetére
120 megabites a net és 3.2 megabájttal jött le az adat feltöltés meg nem is volt és újdonság nem megy a torrent és úgy is sokszor nem elérhetőek az oldalak ....
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz powerup2 #78137 üzenetére
No ez érdekes...
Nekem is olyan netem van, igaz en a héten mar letszer indítottam újra a modemet es a halozatomat.
Előtte hetekig nem kellett.
Most hogy mondod, bar en a le es feltöltés is korlátozom hogy ne érezzem a netezes közben.Ui. Épp ma irtam hogy , nálam is eléggé ugrandozik a szavszelessegem, 20 es 120 mbps között...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz Lacielvtárs #78138 üzenetére
nekem 2 hete csinálja és nagyon idegesitő vasárnap használhatatlan a net délelőtt és délután és a sebesség soha nincs meg mint eddig fejlesztenek valamit vagy mi ?
-
powerup2
addikt
válasz kabelmania27 #78141 üzenetére
a 2 hét alatt vagy 5x inditottam újra
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz powerup2 #78140 üzenetére
Vasárnap => Mindenki otthon van, ha nincs jól szegmentálva a hálózat, akkor torlódik a hálózat. Be kell jelenteni, hogy csúcsidőben probléma van, nem sok esély van az újra szegmentálásra mostanában, de valamit csak kezdeniük kell vele.
-
Chereiose
addikt
Egyik rokonomnak van T előfizetése (kb 10 megabites, de nem is ez a lényeg), az lehetséges, hogy Routert nem vittek a szerelők amikor bekötötték a netet? Ez még tavasszal volt, azóta úgy használta, hogy a modemből kapta kábelen a netet asztali PC-hez, viszont most meghalt a gép és Wifin szeretne Tabletezni, de így meg nem igen van wifi, csak D-Link DSL-360R van mint modem. Kicsit nehéz így távolról, mert nem voltam nála amióta bekötötték. Vagy adtak routert neki, csak nem helyezték üzembe, mondván elég asztali géphez a modem? Másik pedig, az alap wi-fi jelszó az micsoda lenne a routerhez?
Javasoltam neki, hogy hívja fel az ügyfélszolgálatot, mert így annyira én sem tudok segíteni, csak ez érdekelne, hogy routert valóban nem adtak, vagy csak el van téve valahova...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Chereiose #78144 üzenetére
Miért kellene routert adnia a Telekomnak? Kábelen van kötelezettsége, wifin semmi, így nem kötelező neki routert adni. (Ugyan mindenhol HGW-t ad, de ahol ADSL2+ van és analóg telefon oda akár adhatja az általad említett modemet is.)
Régebben venni lehetett hozzá D-Link Dir-600-at, ebben az időben még mindenhol modemet adtak és oldd meg magad, ha több gépre esetleg wifi-t akarsz. Nálunk a helyi kábelszolgáltató még mindig kábelmodemet ad, ha routert szeretnél vedd meg és állítsd be magad, vagy pedig adnak ők jó pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz DJ. Ru$y #78145 üzenetére
Értem, akkor biztos nem adtak és ezáltal wifije sincsen. Annyit tudok, hogy volt csak telefon előfizetés, aztán kért netet egy fél éve.
És ha ügyfélszolgálatot felhívja, és kéri, hogy kössenek be egy routert akkor segítenek, úgy értem kimennek a szerelők és megcsinálják? Gondolom a routert ki kell fizetni. Azt lehet tudni, hogy milyet szerelnek be mostanság? (bár egy ADSL 10 megás nethez végül is mind1, az ára érdekelne inkább.)
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Kábelneten lesz valami újítás vagy sebesség módositás ? 120 megabit feletti csomag mert optikán a gigabit tök jó csak akinek kábel van az csak szomorkodhat
-
kopa1
aktív tag
válasz Chereiose #78146 üzenetére
Ingyen nem adnak HGW-t, csak ha pl. PSTN -> VoIP váltás van.
Ha pedig a T-t kéri meg, hogy menjenek ki és üzemeljenek be, akkor is HGW helyett eladnak egy AP-t neki+kiszállás.
Jobban jár ha bármelyik boltban leemel egy egyszerű TP-Linket, PPPoE beállít és netezhet rögtön"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz powerup2 #78147 üzenetére
Akinek DSL, annak még 120-as csomagja sincs, szóval ne sajnáltassuk már magunkat megkérek mindenkit. Maradjunk annyiban, hogy egyelőre nem valószínű.
Volt szó más csomagokról, elvetették, vagy nem akarnak rá költeni vagy nincs rá ember, mert most mindenkit akit csak tud az optikára irányít a T.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest