Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
Sziasztok .
Dchard szakértőnek közölném a hibabejelentés utáni tényeket.
A szerelő átrakott másik portba, mindenfélét méricskélt, a központtal beszélt minden mérés után. Nagyon készséges volt de igazából nem láttunk javulást. ( végig az ő modemét használtuk ) Megkértem hogy menjünk le a földszintre a dobozukig és ott is mérjünk egyet. Na ott már látható volt a változás kb 2 megával gyorsabb volt. Megbeszéltük hogy holnap visszajön és kicseréljük hozzámig a telefonkábelt utp-re. Vissza kötötte a dolgokat és elment.
Most jöttem azóta haza, első dolgom volt megnézni a sebességet és láss csodát ez fogadott. Gondoltam ha még a kábel is ki lesz cserélve akkor aztán szárnyalni fogok. Viszont a második kép kicsit aggaszt . Mi tévő legyek ?
Rakjam vissza az snr-t 100%-ra ? Speedtest szerint is stabil 2 megával több14.5 M
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest