Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Írtam nekik még azt hiszem decemberbe hogy vegyék le nem történt semmi
De mivel már akkor tudtam hogy lesz optika nem foglalkoztam vele, nem telefonáltamAmúgy is aki bevezette ezt a Vanda baromságot az jól felpofoznám, össze vissza csinál mindent 5perc mire eljutok ügyintézőhöz aki érdembe tud velem foglalkozni, pár menüben választható gombnyomás helyet a
-
Thome
veterán
válasz
taki01 #122947 üzenetére
Köszi szépen, már le van adva a hibajegy, házon kívüli problémára (volt kinn a telekomos, de jelszintet sem nézett mikor modemet cserélt), majd ha kijönnek vagy hívnak, mondom nekik a problémát.
Azt nézem hogy házon belül van +1 toldás ami a gubancot okozhatja, mindjárt tesztelem a direktbekötést és az értékeket megosztom.
-
bul07
nagyúr
Hát meglátjuk milyen lesz, én már a kevesebb havidíjnak is örülök, és még majd dupla sebesség is lesz
Most ennyi
És a legnagyobb bajom hogy december óta nattolva van
Meg is látszik adatmenyiségben [kép]
Kamerákat is hol elérem hol nem hálózati hibára hivatkozva, december előtt stabil voltUgye optikán nincs nat?
-
bul07
nagyúr
Jelenleg a legkisebbet rendeltem a 150/50-est
Néztem néztem de
300/75 nem hoz sokat a 150/50-hez képest hogy megérje azt a +1000Ft-ot, a 1000/1000-re meg nincs szükségem nem üzemeltettek szerver parkotÁrban amúgy beleférne mert jelenleg 8810Ft fizetek és ezután meg 6910Ft fogok tehát még a 1000/1000 is egy árban lennék de felesleges
-
válasz
sziszi-fuszi #122913 üzenetére
Lesz végre apple tv app is a tévéhez
-
bul07
nagyúr
Elméletileg szombaton jönnek az optikát bekötni
A felől érdeklődnék hogy egy fajta eszközt használnak mostanában vagy több fajtát?
És ha több fajtát akkor egyik jobb e mint a másik?
És ha tudok hatni a szerelőkre akkor melyiket kérjem ha van nála?Kíváncsi leszek hogy a wifi erősebb vagy gyengébb lesz az optikai eszközből
-
Thome
veterán
válasz
kabelmania27 #122935 üzenetére
Sajnos nincs ilyen menüpont, vagy csak kiszúrja a gülü szemeim.
Mindent végigkattintottam, 2x is.
-
Thome
veterán
válasz
kabelmania27 #122933 üzenetére
Szia,
Merrefele tudom a jelszintet megnézni?
Nem szoktam buta lenni, de most valószínűleg a kérdést nem értem. -
Thome
veterán
Sziasztok,
1000/25-ös kábelnetem van.
Streamelni szoktam, s az utóbbi pár napban a feltöltési sebességem kritikán aluli lett, de csak a twitchen jelentkezik a probléma elsősorban, 3-4500kb között ugrál a sebesség.
Wifin a laptopon jobb sebességet értem el mint kábelen (8000kbps), s ma történt egy routercsere, de nem oldotta meg a hibát, sőt, mostmár laptop wifin is lassú lett.
Tesztképp futtattam Youtubera streamet ma a routercsere után, ott is esett a sebesség (14000kbps körül a plafon, de 9000 alá nem megy), speedtest 22mbitet tud stabilan.
Merre keressem a hibát, ki tud segíteni? Telekom nem lát hibát a rendszerben.
-
Kaba
veterán
válasz
kusza80 #122929 üzenetére
Ne is várjál több hónapot,mivel elvileg március 18-án lép életbe az új rendszer.Ezért javasoltam,ha nem sürgös várjál max 1-2-3 hetet,ha addig nem lesz tájékoztatás akkor megkötöd az előfizut.
Az előfizetést célszerű a1414-en megrendelni,így gyorsabb lesz az ügyintézés. -
Túzok22
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Bembee12 #122917 üzenetére
"
Az új platformhoz az eddigi információk szerint megújult beltéri egységek is tartoznak majd, melyek képesek lesznek Android TV appok futtatására, valamint a műsorok visszanézhetőségét felhős háttérrendszeren keresztül biztosítják a lokális tárolás helyett." ezt figyeld és értsd meg. Vagyis a HDD pótolják a felhővel. -
válasz
kakuk.tamas #122922 üzenetére
Reggel volt még, az air, lehet arra csaptam rá. Figyelem egy ideje 1-2 naponta van készleten.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
AnonymusX #122916 üzenetére
Számomra a cikkből nem egyértelmű, hogy én "vehetek" fel műsort a felhőbe vagy olyan lesz mint a UPC (Vodafone)-nél, hogy bizonyos műsorok visszanézhetőek a "felhőből" x ideig.
Most lett 2 évre lekötve újra az iptv 2 évre, ezért kérdeztem, de akkor lehet 2 év alatt kicserélik.
-
-
Sziasztok!
Rendeltem nagyobb netet, amihez másik modem jár. Már megkaptam a szokásos SMS-t: “A megrendelt szolgáltatásához szükséges eszköz kiszállításának előkészítését megkezdtük, amennyiben az eszközt már átvetted, az eszközcserével kérjük, várj a következő tájékoztató SMS-ig. Telekom"Viszont a kedvezményeim kihasználva (egyben mobil hűséget is hosszabbítottam) kértem egy iPad-ot is. Vajon a GLS egyszerre hozza a modemmel?
-
Bembee12
aktív tag
válasz
sziszi-fuszi #122913 üzenetére
Ez a lekötött szerződés esetén is átalakul (cserélnek boxot), vagy egyszerre lesz kint két eszköz/technológia?
Nem lesz felvétel opció
. Na az para, mi napi szinten rengeteg műsort veszünk fel, mindenféle csatornáról, és van hogy csak pár hónap múlva nézzük vissza. Remélem, valahogy majd ez is megoldható lesz az új rendszeren.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Március közepétől jöhet az új IPTV a Telekom hálózatába! Adta hírül a HWSW.
szerk:
"Egyre több jel utal arra, hogy a tavasz vízválasztó lesz a Magyar Telekom large screen IPTV-platformjának jövője szempontjából, ekkor - pontosabban március közepén - jelenhet meg ugyanis a kereskedelmi kínálatban a vállalat új generációs tévés platformjának nagy képernyőre optimalizált kimenete, melyet az Ericssonból kivált MediaKind fejleszt." -
DevKiller
senior tag
válasz
Nightmare666 #122908 üzenetére
A Telekom tudja adni a 2000-ret, szóval megrendelheted ha kitudod használni, és szükséged van rá. Nincs a légkábelnek hátránya egyáltalán, max ha nem jól van kifeszítve, és valami lebontja. De itt is szabályoknak kell megfelelni a T-nek, szóval ezzel nem szokott gond lenni.
-
user12
őstag
válasz
Nightmare666 #122908 üzenetére
Ha ki tudod használni, akkor megrendelheted.
Nincs hátránya a légkábelnek a földkábellel szemben. -
Nightmare666
tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy elérhetővé vált Telekom légkábeles optika a településünkön érdemes 2000-es csomagot rendelni, (számítástechnikai rész tudja itthon) vagy inkább ne erőltessük. Lakcím szerinti keresésnél 2000-est ajánl. Van valami hátránya sebesség szempontból a légkábeles technológiának?
-
erikke17
őstag
Van de nem akartam HDMI-ről Scart konverterrel kinylódni mind aktív átalakító külső tápegységgel. Ezzel a kábellel azt hittem passzívan meg tudom oldani mivel analóg kimenet :-/ De úgy látszik más a lábkiosztás mind a stanard AV kábel, vagy ez az AV kábel más kiosztású.
taki01 - Végig zongoráztam egészet de sajnos nem megy. Muszáj lesz át forrasztanom tyúkbeleket csak először meg kell nézni ez a kábel hogy van kötve. Még jó hogy van vagy 4 fajta kötés
Viszont ez már továbbiakban itt off szerintem -
Csegavara
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék static route -ot beállítani a másik itthoni subnet felé. A Sagemcom F@st 5655v2 készüléken a "Route" menü vélhetően a szolgáltató által tiltva van, számomra nem elérhető. Sajnos a neten nem találtam rá választ, de valaki tudja esetleg, hogy a szolgáltatónál lehet igényelni, hogy feloldják a használatát, vagy van erre valami egyéb módszer?
-
erikke17
őstag
válasz
taki01 #122899 üzenetére
Hát nem tudom mi a fene végett nem megy.
Ismerősnek is most kötötték be optikán IPTV-t, egyik boxot régebbi TV-re akarja kötni nincs rajta HDMI hát vettem 2 darab ilyen 3.5mm AV Jack-ről 3xCinch kábelt(piros, fehér, sárga) gondolván ez így fasza lesz mivel van rajta AV out írja is kézikönyvben hát nemNekem csak audio kellett volna (piros, fehér)
-
válasz
szabogabor10 #122898 üzenetére
A route tábla alapján a VoIP-hez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest