Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
dnelb
veterán
Hogy lehet Total Commander 6.53-al fájlokat feltölteni a webtárhelyemre?(ADSL START)Mit kell beállítanom?
-
Snoop-y
veterán
válasz
Thulcandra #2 üzenetére
Öhhmm khmm.
Ez így nem fog ám működni. Jó helyre pakolta. A public_html -be kell rakni. De azt viszont tényleg nézd meg mi a kiterjesztése az index.htm pl az nem jóDe index.html-nek mennie kell.
A tonline ftp tárhelyen nem véletlenül van public_html mappa. Mint neve is mutatja ott publikálod az oldalt. Ha nem oda pakolsz akkor csak ftp-n keresztül éred el az oda pakolt cuccot.
[Szerkesztve] -
ktd
csendes tag
Hi
Lécci segítsen nekem valaki,ha tud. A gondom az, hogy készítettem egy weblapot és fel szeretném dobni a T-Online ADSL előfizetésemhez járó tárhelyre.Fel is kapcsolódik az T-Online FTP szerverre, a fájlokat elhelyezem a ''public_html'' mappában,aztán amikor begépelem a böngészőbe a címet (web.t-online.hu/azonosító), akkor kiírja, hogy nem talál semmit. Ugyanezt eljátszottam egy freeweb-es és egy ATW-s tárhellyel,ott csont nélkül ment minden,de zavar a reklámcsík,ezért szeretném a T-Online tárhelyet használni.Mi lehet a gáz??Please help me.Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kína már nem kap az NVIDIA-tól Hopper szériás chipet
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest