Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Nibiru
tag
Sziasztok!
Nálunk minden T. (Egyelőre csak analóg kábel tv, plusz kábelmodem 15M és vezetékes teflon.) Egy időben sokat jártam a nyakukra, de meglett az eredménye, már jó ideje minden úgy működik, ahogy kell. Ezért rágom most a körmöm, mert lejár a hűségidőm és most az IPTV-t akarják nyomatni.
Jelenleg úgy működik, hogy az eresz alatt van egy splitter, a padlásra bejön a kábel és egy erőlködőn keresztül megtáplál három TV-t. A splittertől a külső falon elmegy egy másik (többszrösen árnyékolt) kábel a számítógépekhez, ahol egy kábelmodem adja a jelet a routernek, amire a gépek vannak kötve.
Namármost. Attól félek, hogy ha feladom a jó kis kábelnetem, (ami mindig atomstabilan 15M, ha esik, ha fúj) és helyette ITPV-ről jön majd a net, akkor az nem lesz olyan megbízható a sávszélesség tekintetében. Vagy ez csak paranoia?
(Ráadásul szarrá kéne mindent fúrni és kábelezni ahhoz, hogy a TV-khez képest az épület egészen más részén lévő computerekhez eljusson a net. Túl sok a fal, a műanyag nyílászárókat nem szeretném megfuratni, a ház falán meg már így is megy egy kábel a routertől egy külön AP-hez, meg a koax ami a gépekhez. Utálja nézni a nejem. Teljesen megértem, mert én is utálom.)A másik, hogy nem értem, hogy a jelenlegi koaxos tv-hálózatra miképpen jut fel - azaz marad meg rajta - az analóg jel. Az egyszerűen ott marad és kész? Vagy azt is az új home gateway-re kell átkötni és újra belőni a jelszinteket, ahol nem lesz beltéri? Csak mert nem szeretnék egynél több beltérit, legalábbis egyelőre biztosan nem.
Van még ezen kívül is pár kérdésem. Pl, hogy a kábelen lógó, független kábelmodem és az IPTV valóban kizárja egymást, vagy ezt csak az ügyfélszolgálatos kislány állítja? Pszentlőrincen lakom. Van valaki, aki hasonló cipőben volt a T-Home-mal és van tapasztalata az IPTV-s netre váltással? Mire készüljek fel? Vagy inkább hagyjam a csudába és várjam ki, amíg rákényszerülök, mert megszüntetik az analóg adást?
Elnézést a hosszú szöveg miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Robot fűnyírók
- Milyen processzort vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest