Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban keltünk mert nemsokára indulunk cunciért Pestre. Sajnos szakad az eső amit nem nagyon szeretek. Amíg sötét van és esik az eső nem épp ideális az autózás de nincs mit tenni. Hazafelé beugrunk apámhoz kicsit dumcsizni.
    Tegnap a verőfényes napsütésben reggel is és délután is nagyot sétáltunk. Igazán jól esett ahogy a napocska simogatta a fejünket. Igazi D-vitamin bomba volt amire már nagyon rég vágytam!
    Lefotóztam az imádott közös pocakunkat. Dokumentálni fogom hogy mikor mekkora. Most épp 40mm körül járhatunk és 10. hét vége.10. hét :B :))
    Tegnap még a lakást is rendbe szedtük. Igazi rendrakás csak ilyenkor jöhet szóba amikor nincs itthon a kis szétpakolóművészünk. ;] Persze fel is porszívóztam hogy tökéletes legyen a rend. Édes főzött és mosott 2 adagot. 2 szomszédok is lecsúszott. Ott tartunk hogy meghalt a közös Bhöm. Elképesztő látni hogy ugyan azokkal a problémákkal küzdenek 91-ben mint most mi 21 évvel később. Ezek az áremelések és a növekvő szegénység. Sokat nem léptünk előrébb.... :F
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák