- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma korábban keltünk mert nemsokára indulunk cunciért Pestre. Sajnos szakad az eső amit nem nagyon szeretek. Amíg sötét van és esik az eső nem épp ideális az autózás de nincs mit tenni. Hazafelé beugrunk apámhoz kicsit dumcsizni.
Tegnap a verőfényes napsütésben reggel is és délután is nagyot sétáltunk. Igazán jól esett ahogy a napocska simogatta a fejünket. Igazi D-vitamin bomba volt amire már nagyon rég vágytam!
Lefotóztam az imádott közös pocakunkat. Dokumentálni fogom hogy mikor mekkora. Most épp 40mm körül járhatunk és 10. hét vége.10. hét
Tegnap még a lakást is rendbe szedtük. Igazi rendrakás csak ilyenkor jöhet szóba amikor nincs itthon a kis szétpakolóművészünk.Persze fel is porszívóztam hogy tökéletes legyen a rend. Édes főzött és mosott 2 adagot. 2 szomszédok is lecsúszott. Ott tartunk hogy meghalt a közös Bhöm. Elképesztő látni hogy ugyan azokkal a problémákkal küzdenek 91-ben mint most mi 21 évvel később. Ezek az áremelések és a növekvő szegénység. Sokat nem léptünk előrébb....
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest