- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég nehezen ébredtem fel. Olyan kis nyomi vagyok. Szerintem a kint tomboló nagy szél lehet ennek az oka. Nincs fagy de brutál szél fúj. Jó lesz majd ebben dolgozni. Na nem finnyáskodok mert legalább van egy kis munka. Sajnos tegnap kiderült hogy a srácnak nem volt pénze az egész csatornarendszerre csak a tartóvasakra ezért csak ezeket tesszük fel. Ezzel nagyjából ezen a héten meg is leszünk utána pedig várhatunk a cserép érkezésére. Sajnos addig megint állni fogok. Ez van....
Tegnap ahogy jósoltam nem csináltam semmit. Jobb híján tévét néztünk és Angry Birds-t nyomtunk cuncival. Persze pont tegnap volt édes egy órával tovább. Este jött cunciért az apja hogy tudjak ma menni dolgozni. Hétfőig most nála lesz. Persze ahogy elment máris elkezdett hiányozni a kis raplitündér.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest