- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Hali, van 1 Blazer400 as om nem régen pár hónapja vettem hozzá új akksit, és nem rég 1 áramszünetnél kb 10 másodper után lekapcsolja az egészet, pedig csak 1 lcd monitor és a gép van rákötve 350 W os táp , nem izmos gép. Valahogy nem lehet feltornászni hogy többet bírjon?
-
Jarod1
veterán
Ma teszteltem a Blazer400 as szünetmentesem 10 percig bírja a gépet meg a monitort...
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Hali,
kinyiffant az akksi a Centralion Blazer 400 asomban,
bele lehet pakolni zselés ólomakkut vagy sima ólmosat?
ilyet néztem [zselés akku] -
Jarod1
veterán
qrva anját a ferrarinak ... csaló disznók...
-
Jarod1
veterán
Hali!
A mai nap ki akartam próbálni mennyit bír a BLAZER 400 as szünetmentesem, de azonnal kikapcsol amint megszűnik a hálózati fesz, elkezd egyszer halkabban sípolni egszer hangosan közben kattog a relé, ötlet valakinek mi lehet vele? régen fél óráig is elvitte , csak a pc van rákötve, az is régi darab. -
-
Jarod1
veterán
válasz Obolony #3053 üzenetére
érdekes, nem láttam még ezt márkát , de álltalában az újak másodperc tört része alat érzékeli a áramingadozást, áramszünetet, nekem mondjuk régi Centralion Blazer van nem egy csúcs márka de amikor megy a TV és kicsi áramszünet vagy ingadozás van már pittyent is a TV azonban nem kapcsol ki...
-
Jarod1
veterán
Kinek mennyire melegszik a szünetmentese?
-
Jarod1
veterán
Szasztok Centralion 400-as szünetmentesem van, és a saját progija hihetetlenül vacak, nincs valami olyan progi ami baromi sok szünetmentest felismer és kezeli is őket az XP alatt?
-
Jarod1
veterán
Nekem csak a hangjával van gondom baromi hangosan csipog ha bekapcsolom..
Sajna a hangszórót kiiktatni nerm tudom mert a panelra van építve.. -
Jarod1
veterán
Sziasztok ! Egy Szünetmentesnek menyyire szabad melegednie?
-
Jarod1
veterán
Mindenkinek melegszik A SZünetmentese?
-
Jarod1
veterán
Kingpro 600- as szünetmentest használ valaki? Tapasztalatok?
-
Jarod1
veterán
válasz sid.:Rc211v #799 üzenetére
Nekem ilyen van, Arra tökéletes hogy megvédje a géped áramszünet esetén, van telefon védelem is benne.
-
Jarod1
veterán
én tavaly, vagy az idén vettem, 1 Centralion Blazer 400 -as UPS- mert meguntam a Faszkalap áramszolgáltató ''szolgáltaását'', Azóta párszor megmentette a gépem a kikapcsolástól,
11-12 ropi volt, Nekem erre kellet nem hajtok meg vel csak a PC-t meg a monitorrt HP 1902 Szóval légkondi meg a fagyasztó nem erről megy -
Jarod1
veterán
Szintén Csináltam Stol javaslatára 1 lemerítést... hát mit mondjak 5-6 perc volt
Centralion Blazer 400 as -
Jarod1
veterán
Használ valaki Centralion Blazert 400-as soros portal?
-
Jarod1
veterán
Szasztok, Akinél soros porton kommunikál az UPS- az engedélyezte az vezérlőpult->energiagazdálkodás opcióban a szünetmentes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest