Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    válasz szeva000 #3799 üzenetére

    Egy órája elindítottam a kezelő felületéről egy kalibrációt. Az történt, hogy három perc múlva egyszer csak lekapcsolt. Kivágta a gépet és saját magát is kiütötte. Először be sem tudtam kapcsolni - hiába nyomkodtam rajta a gombokat. Majd a hátulján amikor megmozgattam a kimenő tápkábelt, akkor mintha kicsit pattogott vagy szikrázott volna, majd a relét hallottam kattanni és bekapcsolt a táp.

    Az aksi bekapcsolást követően 90%-ös tölöttségen volt. Megvártam, hogy felmenjen ismét 100-ra, majd ismét indítottam egy kalibrációt. Viszont abban a pillanatban újra lekapcsolt mindent. Ismét a hátsó ki-táp kábelt kellett megmozgatnom, hogy kattogjon, és bekapcsoljon.

    Azt tanácsolták, hogy végezzek el egy úgynevezett manuális kalibrációt - vagy mit. Vagyis a számítógépet vegyem le róla. Húzzam ki az áramból, és egyéb fogyasztókkal merítsem le teljesen az aksikat. Majd csak magát az UPS-t fogyasztók nélkül töltsem nyolc óráig.

    A lemerítést megcsináltam. Egyelőre viszont még nem kezdtem el feltölteni. Előtte majd még egy hozzáértővel leveszem a borítását, és megnézzük, hogy a csatlakozóinál nincsen-e valamilyen kontakt-hiba vagy egyéb látható rendellenesség.

    A beszúrt képet te milyen programról készítetted? Neked nem web-es a PowerChute kezelőfelülete?

Új hozzászólás Aktív témák