- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Cs1csó #16540 üzenetére
Ááá, vonzana a tiszta szinusz, de én is a 20-40 ezres sávban keresgélek..
Ami még érdekelne, hogy kvázi szinusz esetén csak 2 lehetőség létezik PC esetén?
- megy vele a táp rendesen
- vagy nem és akkor el sem indul?Tehát nincs 3. lehetőség, hogy megy is meg nem is, tönkre is tesz alaplapot, kártyát, meg nem is? Ilyen bizonytalan dolog remélem nem létezik, mert akkor bevállalok egy kvázi szinuszt, max. visszaküldöm ha nem szereti.
-
Márton
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #16534 üzenetére
1-2 nagyságrendről azért nem beszélhetünk, 70e vs 20e
"Ha két mennyiség egy nagyságrenddel tér el, akkor az egyik nagyjából tízszerese a másiknak. Ha a különbségük két nagyságrendnyi, akkor egymástól kb. 100-as faktorral térnek el." -
Márton
nagyúr
válasz
Cs1csó #16514 üzenetére
Köszi a tippeket.
Igen, a valós fogyasztás biztos megáll 300W alatt (mértem is full cpu-gpu terheléssel), de a ráhagyás miatt gondoltam 5-600W-os szünetmentest, hogy azért legyen tartalék, ne melegedjen, stb.
Ha azt mondod, megeszi a Seasonic a módosított szinuszt, akkor nem költenék többet a tisztára. Csak nehogy gond legyen, főleg az egyéb alkatrészek felé.. Remélem van a tápban is valami védelem.
Ez az Eaton szimpi, jókat írnak róla, 1m-ről sincs hangja, némítható, fogyasztást mér, stb. Megfontolom.
Ha a látszólagos teljesítmény 850 VA, a hatásos teljesítmény 480 W, akkor mondjuk 200W fogyasztót hány percig bírhat? -
Márton
nagyúr
üdv,
megyeszékhelyen, panelben kb. évi 1 áramszünetem van, az is csak ilyen 1-2 perces.
Pont most volt az idei, azért írok
Erre keresek megoldást a PC-hez, ami egy Seasonic S12-II 380W-os táppal rendelkezik.
Monitorom 23" tft, tehát olyan 5-600W-ban gondolkodom.De:
- nem tudom ez a táp szereti-e a szimulált szinuszos jelet?
- ha igen, mi lenne a legkedvezőbb megoldás ennek a pár percnek az áthidalására, ami alatt a készülék nem csipog?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest