Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
e90lci #13800 üzenetére
+1 Starchm
A műszeres mérésnek van értelme - egyszerű kennektorba bedugós és a UPS bedég belé dugod és úgy terhelés nélkül de bekapcsolt állapotban. Vagy pl. megméred hogy a bekapcsolt PC-vel mennyit fogyaszt és a PC magában a fogyasztásmérőre dugva mennyit fogyaszt a különbség lesz a UPS.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
e90lci #13676 üzenetére
Szia!
No, csak nem bírtam ki, és lekapcsoltam így is, hogy nem volt még feltöltődve az akkumulátor 62% on állt.
De ami a lényeg lekapcsolta a NAS-t, majd amikor visszadugtam a hálózatot, azonnal el is indította. Ez nekem bőven elég is, így hát úgy néz ki valóban megfelelően működik.
6 percig bírta szuflával 62%-ról, de mondom, most rajta van az asztali is, csak azért, mert nem volt hozzá gyárilag hál. kábel, ezért az asztali kábelét kellett használnom. A UPS mellé adott kábellel meg rátettem az asztalit, de ezt valószínűleg le is szedem majd róla, mert semmi szükségem az asztali szünetmentesítésére, mert ha egy héten 1 szer bekapcsolom pár órára...már az is sok.
Még azt kéne kitalálni hogyan lehet elhallgattatni a csipogó hangot, mert ez nem gyere be nekem. Ha van ötlet azt szívesen venném. Lehet van saját szoftvere, és ott ki lehet kapcsolni? -
Cs1csó
titán
válasz
e90lci #13606 üzenetére
Tehát eddig volt egy átlagos offline UPS-ed és most váltanál de ha jól értem RACK-be szerelhetőt vennél, azon belül is adott méretűt és teljesítményűt.
Ahogy néztem a felhozatalt 600-800VA közötti ilyen kiszerelésű UPS (19" rack) nem sok van, veheted az olcsóbbat is. Ha mindenképpen rack szekrénybe való UPS-t akarsz használni.
A más alternatívát, hogy érted? Nem rack-be szerelt hanem egyéb megoldás?
Ha nem feltétel a rack-be szerelhetőség akkor ezek is megoldások lehetnek, szoftveres vezérlés van teljesítmény hasonló:
Eaton 5E 650i USB DIN , Legrand NIKY 800VA SHK USB -
Pubszon
veterán
válasz
e90lci #12052 üzenetére
Ő tudja.
50k, új, 750W-ot 10-15 percig...
Ennyi kritériummal nem tudok normálisat ajánlani, főleg hogy tiszta szinuszos legyen (nekem más nem is kell).
Kvázi szinuszossal szegény tápom olyan hangot adott ki, mint ha fel akarna repülni, de legalább ment vele. A mostani SMT-vel meg 0 hangja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest