Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullkid
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen headsetet válasszak.
Édesanyámnak karácsonyi ajándékként többek között egy Bluetooth headsetet is szeretnék adni és most keresem a megfelelőt. Elolvastam két Mobilarénás tesztet és alapvetően a Samsung WEP350 jó választásnak tűnik, főleg mivel a cikkben meg is említik, hogy nőknek tökéletes. Egyetlen gondom, hogy a Neomobil oldalán találtam csak jó áron, de nem tűnik túl meggyőzőnek a webáruház és az előreutalás híve se vagyok. Ha valakinek van jó tapasztalata a bolttal, akkor megrendelem.
Ettől függetlenül várok javaslatokat, hogy ti mit ajánlanátok. Ami fontos, hogy legyen fülkampó, illetve jól is nézzen ki.
Multipoint nem lényeg, de ha 1-2000 Ft-on múlik, akkor inkább az, mivel 2 telefon is van. Egyébként Samsung U600-hoz kell, de gondolom már majdnem bármelyik BT headsettel kompatibilis. Ár tekintetében kb. 10-12.000 Ft a határ. Nem konkrétan sztereó headsetet keresek, csak ez tűnt aktívabb témának. 
Előre is köszi!
-
ALI_G
veterán
nokia bh 504 VS nokia bh 503?
503 drágább
-
xXxPongi
aktív tag
no igen irodában vok itt meg van pár bluetooth-s cucc.
De másik laptopnál is volt ilyen gondom otthon.
Szimpla "microfostos" bluetooth szoftvert használok. Hol állíthatom be benne, hogy csak 2 eszközt kezeljen?Mintha amúgy az előretelepített 32bites vistánál nem lett volna gond ezzel a kombinációval, de ezt régebben próbáltam ki bluetooth szegény környezetben.
Thx a válaszod!

-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Tud valaki segíteni?
Lenne egy Jabra bt620s fülesem, bluetooth egerem, laptop beépített 2.1-s bluetooth adapterrel és egy olyan gondom, hogy amikor az egeret mozgatom akkor elmegy a hang.
Oprendszerem egy 64bittes win 7.Előre is thx!
-
ALI_G
veterán
úristen, ennyire pörögtök?
BT sztereo fülhallgatót akarok venni occsón
ötletl? -
Daninho
csendes tag
Sziasztok!
Egy Bluetrek St1-t szeretnék vásárolni, de nem találom sehol a neten. Az mgsm.hu oldalán fellelhető,de ők már nem árusítják. Szóval szeretném kérni a segítségeteket, hogy hol tudnám megvenni.
Előre is köszi!
-
chab7
addikt
Sennheiser MM200-ast lehet még kapni valahol normális áron?
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
Még mindég csak készülök megvenni a Jabra 620s készüléket. Nem volt még stereo headsettem, ezért nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel. Azt szeretném tudni, ha az asztali PC-re teszek egy bluetotth adaptert, akkor hallgathatom a számítógépen lévő zenéket? Kell ehhez valamilyen különleges beállítás? Esetleg arra is képes , hogy a gépen lévő játékok hangját kiküldje a fülesre?
Megköszönném ha valaki megírná a választ ezekre e kérdésekre.
István

-
DarkByte
addikt
Sziasztok! Ahhoz hogy laptoppal tudjam használni a Stereo bluetooth fülest, kell valami egyedi Bluetooth stack driver? Gondolom bluetooth rádiótól független a dolog csak a fent lévő stack -nek kell tudnia az AD2P profilt. Nekem egy Lenovo laptopom van amihez a Broadcom féle stack van fent, viszont kipróbálni nem tudtam még mert nincs senkinek a környezetemben AD2P -s fejhallgatója.
Akinek van ilyen Jabra fülese, mennyi ideig bírja egy töltéssel? 8-10 órát elbír folyamatosan? Mélyek és magasok megvannak szépen? Mennyire hallható kívülről ha a fülön van?
-
Proszper
csendes tag
Sziasztok,
Feltettem amár a mobilarénán is a kérdést, de itt nagyobbnak tünik az aktivitás, ezért írom ide is:
Én a Sennheiser mm 200-ra szavazok. Illetve szavaznék, ha biztos lennék benne, hogy működik a régi (céges) 6230-as és az Omniával egyszerre (persze egyidőben csak az egyiket használva).
Tudja valaki, hogy képes-e 2.0 és az 1.x BT egyszerre csatlakozni? Működik a multiponint így?
Köszi.
P. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Én a napokba szereztem be egy Jabra bt620s-es fejhallgatót, eddig nagyon tetszik, és szerintem 7500 Ft nagyon is megért +szállítási költség ami 1300 Ft. Ráadásul szépen működik egy 500 Ft-ért vásárolt Bluetooth adapterrel amitől nem vártam sokat , de már régóta megvolt.
_ak_: nekem a tekerés funkció egyáltalán nem működik, mondjuk én a telefonon se tudok tekerni, gépen meg nem próbáltam még -
_ak_
addikt
Nem tudja valaki, h a jabra bt620s-t, hogy tudom egyszerre párosítani a telefonnal és a laptoppal. Laptopon a bt beállításoknál hiába állítom be, h csak a stereo audio-hoz csatlakozzon, a telefonhoz akkor sem tudok hands free üzembe csatlakozni, mert egyből ledob. Igaz bár eleinte külön külön ment minden szépen, de tegnap este csak nagyon nehezen tudtam a telóhoz párosítani, tehát abba sem vagyok biztos, h teljesen jó-e a kompatibilitás.
A másik, h nektek mennyire működik jól a tekerés funkció? Nálam szinte sehogy, ahogy nyomom a tekerés gombot, elkezd tekerni majd simán játssza, majd megint beleteker, tehát nagyon töredezve csinálja és van amikor úgy is marad amíg nem nyomok neki egy play/pause-t.

A másik amivel nem vagyok teljesen kibékülve az a szállítás. maga a füles nem tűnik törékenynek, de zsebbe vagy táskába nagyon nehéz elérni, h ne nyomódjanak meg folyton a gombok.
Amúgy ahhoz képest, h soha nem volt még ilyen nyakpántos fülesem, így is tényleg kényelmes és végül is a hangminőséggel sincs gond. Nagy hangerőn tud ez is torzítani, de ehhez már majdnem maxra kell tekerni mindent, amire eddig nem igazán volt szükség.
-
zirigy
tag
Én is mindenképp megrendelem, csak előtte még meg kell vennem a telefont, amihez akarom

Állítólag jól szűri ki a zajt. hát majd meglássuk.
Kérlek, hogy ha hamarabb meglenne neked, akkor írj majd róla 1-2 mondatot. Kíváncsi lennék a Te véleményedre is. Nekem még legalább 2-3 hét mire meglesz
-
_ak_
addikt
Végül is megrendeltem, ha az utcára nem is megyek ki vele, itthon nagyon hasznos, h egyszerre tudom párosítani a laptoppal és a mobillal.
-
_ak_
addikt
Üdv!
Már csak a leírása alapján is jónak tűnik ez a Jabra BT 620S headset, de felmerült 2 kérdés. Egyrészt mennyire fér meg egy ilyen cucc egy napszemüveg mellett? A másik meg, h mennyire kemény vagy nagy ez a nyak mögötti rész? (ha esetleg ágyból filmeznék és párnával támasztanám ki a fejem, akkor nyom-e vagy ha "felforgatom" a hátsó részt (mint a rendes fülhallgatóknál), akkor ott marad-e valahogy a fejemen?
-
zirigy
tag
Szia
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Meggyőztél teljes mértékig.
A közeljövőben tuti, hogy beszerzek egyet, csak még nem tudom, hogy honnand, mert Szlovákiában élek és itt 1,5x drágább. El sem hittem.
Az előző hozzászólásban volt 1 link, amiben valahol Budapesten 8000 FT-ért van akcióban + 2400 FT a szállítás külföldre. Általában mindehol még mindig 10000 FT, de így mindenestül jönnék ki ennyire, szal megéri most megvenni
Még 1 köszi
-
B.F.G.
senior tag
Hali
Nagyon bölcs volt tőled, hogy végigolvastad a topicot!
Hangzás szempontjából nagyon jó akár ha filmet néztem vele akár zenét hallgattam engem teljes mértékig kielégítette az elvárásaimat. Basszus vannak és nagyon nagyon jók!!
Külső zajt elég jól sőt szinte teljesen kizárja ha zenét hallgatsz vagy filmet nézel, de telefonálásra még nem használtam sajnos nincs még BT-és telefonom ezért ezzel kapcsolatba sajnos nem tudom megosztani a tapasztalataimat veled.
Nekem személy szerint a hangerővel sem volt problémám, de full hangerőn sosem használtam, mert az már nagyon hangos, az már több a soknál.
Bátran tudom ajánlani, csak én sajnos mostanában nem nagyon használom mert a laposom bemondta az unalmast.....
-
zirigy
tag
Sziasztok.
Elolvastam az egész topicok
Én is vásárlás előtt állok és a vélemények alapján a Jabra BT 620S-t néztem ki magamnak. Nagyon dicséritek. Nekem csakis telefonhoz fog kelleni, zenehallgatásra + telefonálásra.
A filmekre meg a gépre ott a Koss fejesem, amit 3 hete vettem
A legfontosabb amit tudni szeretnék, hogy hangzás szempontjából milyen? Basszusok vannak? Mennyire tompítja el a külső zajt, ha a fejemen van? Ja és hangerő megfelelő?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tc2014
aktív tag
Most még olcsóbb lett. Ár / érték arányban a legjobb!
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Azon gondolkozok, hogy beruházok egy bluetooth -os fülesre és hát ki is néztem egy kis aranyos Sennheiser -t

A konkrét típus a Sennheiser MM200
Elsősorban ha valakinek van ilyenje, erről szeretnék valamiféle véleményt / tapasztalatot kérni illetve ha megnézitek a képét meg az adatait... ha egyéb ilyen fülest tudtok javasolni, azt is szivesen látnám...Előre is köszi!
-
zsoltke
tag
sziasztok!
Két headset közül nem tudok választani: motorola ht820 és nokia bh-604, tudnátok segíteni? valaki esetleg használja valamelyiket? tapasztalat vélemény ilyesmi, köszi
-
Steiner
csendes tag
Hello mindenki!
Én is sokat szemeztem a Jabra-val, de végül a nokia BH-503 mellett döntöttem. Fehér-ezüst színben fele áron megkaptam, mint fekete-piros testvérét. (persze nekem is ez utóbbi jött volna be jobban
Szóval én is tudom ajánlani ezt a kis headsetet. Telóval egyből működött, aztán kis segítséggel (köszi greeneye) már a géppel is.
Igaz, csutkán hallgatva van egy kis sercegés, de nincs összehasonlítási alapom (ill. csak vezetékes)
Gondoltam leírom ezt a pozitív véleményt, mert megérdemli. -
Qruisse
csendes tag
Εn is keresek egy bluetoothos headsetet.
Fontos hogy microfon is legyen benne.
Amire hasznalnam:Zene hallgatas, film etc.
Kineztem a blueant x5-ot. Valakinek tapasztalata? Latta eloben stb?
Nagyon dicserik itt a Jabra BT620as abba ugye nincs microfon? -
Picco
addikt
hat nem sikerult vele osszeloni rendesen, jon ki hang belole de nagyon nem stereo, talan skype-hoz tudnam hasznalni.
most probalok mas programokat is, valaki esetleg tudna ajanlani valamilyen programot?
elore is koszi

-
Picco
addikt
válasz
chriskross
üzenetére
koszi, ki fogom probalni, majd irok h hogy sikerult

-
Picco
addikt
válasz
chriskross
üzenetére
es kell hozza valami progi h atadjam a hangot a headsetnek vagy ez automatice?
-
Picco
addikt
ha veszek egy bluetooth portot akkor azzal vajon tudom majd hasznalni az SE DS-220-as fulhallgatomat a szamitogeppel is?
keves zenehallgatasra kene de inkabb skype tehat fontos lenne a mikrofon is.
valakinek sikerult mar ilyet osszehozni? -
chriskross
aktív tag
Honnan tudom meg, hogy a laptopom támogatja-e az A2DP-t?
MSI GX600-am van. Nem találtam róla semmit... -
B.F.G.
senior tag
Kire gondoltál ki hirdet itt?
Mert én biztosan nem kereskedem Sztereó Bluetooth headsetekkel!
Segíteni próbálok illetve tanácsot adni a meglátásaim szerint, de én nem árulok semmit!
Azért nyitottam ezt az topicot, mert nem 1 elterjedt mindennapos dolog a zenehallgatásra is használatos BT Stereo headsettek, (bár egyre népszerűbbek), és így az emberek megoszthatják a tapasztalataikat egymással illetve segíthetnek egymásnak eldönteni a másik tapasztalatai alapján, hogy melyik eszköz lenne a legalkalmasabb számukra az egyre bővülő kínálatból. Rossz helyen lüktetsz, mindenféle ok nélkül és teljesen feleslegesen. -
B.F.G.
senior tag
válasz
poisonborz
üzenetére
Milyet szeretnél agyba dugósat vagy rendes fülest, mert ha előbbit veszel akkor csak simán lecsúsztatod a nyakadba és meg van oldva a hordozás ha pedig utóbbit akkor tényleg valamilyen összecsukhatós megoldás után kell nézned, de összecsukhatós fülesekkel sajnos nincs tapasztalatom.
Tartok is tőlük mer nyeklenek nyaklanak ide oda és félő, hogy eltörik, vagy meglazul stb.
Bár lehet ennek ellenére jó konsturkciójú is a piacon és én tévedek, de én nem vennék összehatós fülest. -
grstudio
csendes tag
Hirdetni nem itt kell, pláne nem csupa nagybetűvel. Ott az aprós részleg, erre való.
[ Módosította: Atlantis ]
-
poisonborz
csendes tag
Eljött az idő, hogy tényleg beruházzak ilyesmire, csak időközben kiderült, hogy a Jabra sajna nem lenne megfelelő, mert nem összehajtható (így nem férne bele pl övtatyóba, és szállításnál is sérülékenyebb). Tudna valaki megbízható, összecsukható fülest, 15-20e-es kategóriában?
(elsőre a nokia fülesei jutottak eszembe, de az újabbaknál mind idétlenül, feltűnően kint vannak a kezelőszervek képei a füles oldalán, és nem akarok mozgó távirányítónak látszani)
-
bakmario
csendes tag
Hello!
Van egy mp3 lejátszóm, és szeretnék hozzá vezetékmentes fülhallgatót. A lejátszóban nincsen bluetooth, ezért kinéztem egy Jabra A120s-t, illetve a fülhallgatók közül a Motorola S9, és a BlueTrek ST1 tetszett.
Van valakinek tapasztalata az adapter és a fülesek kompatibilitásáról?
A válaszokat előre is köszönöm

Üdv
Márió -
cescenet
csendes tag
Hello! Létezik olyan stereo bluetooth headset aminél a két rész nincs össze kötve?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
poisonborz
üzenetére
Hali
Sajnos nem lehet összehajtani, de elég masszív és jól bírja a strapát a táskában.
Laptophoz használom zenehalgatásra, filmnézésre, játékhoz, és abszulut nem szakadozik, kivéve ha lakásban mászkálok és ki ki kerülök a hatótávból, de ennek ellenére is ha konyhában van a laptopp akkor még a füdőszobában a kádban könnyedén hallgatom a zenét ami a laptopon szól.Sokat utánna olvastam én is a teszteknek, de ez már szőrszál hasogatás amiket felhoznak.
Személy szerint BT620S felhasználó vagyok és bátran ajánlom.
PM-ben küldöm, hogy én hol vettem, ott még per pillanat azt írják, hogy van készleten.
-
poisonborz
csendes tag
Hola,
Gyakorlatilag nekem is a fenti kívánságom lenne, BT fülest 20e alatt, elsősorban telós zenehallgatásra.Természetesen megtetszett a Jabra BT620, de...
Hasonló clip-on fülesekhez hasonlóan nem úgy tűnik, hogy össze lehetne hajtani... táskában szállítva mennyire masszív/nem törik?
Huzamosabb használatnál sokan panaszkodnak Amazonon hogy szakadozik (bár ez szinte az összes BT fülesre mondják páran...) Vkinek pozitívabb tapasztalatai?
http://www.amazon.com/review/product/B000FJ20CM/ref=cm_cr_pr_link_2?_encoding=UTF8&pageNumber=2És nem utolsósorban, alig találtam boltot, ahol meg lehetne venni... Ill. egyedül a a Gigatelnél, itt viszont 15e... Tudna vki még boltot mondani, nem pesti lévén, főleg webshopot?
http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=0&tul=&cikk=10490 -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pulsar 590A-t! Nagyon tetszik,de egy gondom van vele.Hogyan lehet megoldani, hogy Skype-al is működjön?
Mert összeségében én amiatt vettem, h onlien játéknál jó az ha nincs vezeték..
De sajnos csak 1 csatlakozó van amit a hangfal bementébe dugtam be....
Így nem értem akkor, hogy a mikrofon minek van beépítve??? Hogyan tudom a mikrofonját használni?Segítsetek légyszives, picit el vagyok kenődve...

Köszönöm,
A_Papa
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Hát igen az első link-el kapcsolatban jolenne ha leírná valaki a tapasztalatait a fülhallgatós résszel, hogy milyen is.
A Sony Ericssont meg ki kéne próbálni, hogy kopatibilis-e a mobiltelóddal, menny el 1 2 üzletbe hátha tudnak segíteni, és megengedik, hogy párosítsd a telóddal. Hátha...
Egyébként ezt szerintem 20 000 Ft bővem megtudod uszni.
Egyébként nemtudom miér van szükséged mindenképpen a kábelekre?
Épp ez a lényege a BT-nek, hogy ne legyen kábel és csak odanyulsz a füldehez elindítod a zene lejátszást, megállítod, felveszed a telefont leteszed.... és tényleg csak a füleden lévő fülhallgatóhoz kell nyúlnod, de te tudod ez egyénfüggő.... kinek mi tetszik én csak mondom, hogy állati kényelmes. -
Kovalek
csendes tag
Sziasztok! Na most már egy hete használom a Blutrek St1-et és elmondhatom hogy iszonyú jó
! 9000 ezer forintért csúcs. Kényelmes, aksi baromi sokáig bírja, telefonommal jól kommunikálnak, egyszerűen szuper
. Egyedül a telefonálást nem szeretem vele mivel ha fúj a szél vagy buszon vagyok kicsit hangosabban kéne beszélni én meg nem akarom magam égetni, mintha magamba beszélnék olyan. Viszont a zene miatt vettem arra meg tökéletes! Csak ajánlani tudom mindenkinek
. -
Rickazoid
addikt
Nekem inkább valami olyasmi kellene, ami hasonlít a vezetékesre, tehát nem merev az egész. Ilyenre gondoltam: [link]
Ezzel csak az a gondom, hogy semmi utalás arra, hogy milyen a hozzá adott füles. Ráadásul ha kiadok erre 18E-t, de a fülhallgató nem jó minőségű, akkor még egy másik fülhallgatóra adjak ki még ugyanennyit?
Vagy esetleg egy SE: [link]
Ez még tetszik is. De hát ki tudja jó lenne-e N82-vel. Meg nem találtam infót az akku kapacitásáról. Olyan kellene, ami bírja legalább 8 órán keresztöl.
A Nokiáé, ami biztos jó lenne, 40E, de annyit nem adok ki érte! -
B.F.G.
senior tag
Hali
Mielőtt megvettem a Jabramat eléggé körbejártam a témát szerimtem ez a 2 agybadúgos közül választottam volna ha nem BT620s-t veszem.
Motorola S9
vagy
BlueTrek ST1
Ár teljesítmény szempontjából a BlueTrek állítólag jobb.
Sok sikert a döntéshez.
-
Rickazoid
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy zenehallgatásra tökéletes sztereo bt headsetet, olyan "agybadugósat", ami a külső zajokat is kellőképp kiszűri. Gyakran használom olyan helyen a jelenlegit (nem bt), ahol elég magas az alapzaj, és néha nem tudom megkülönböztetni a zenét a zajoktól.
Ja... a szürreális árú megoldások nem igazán érdekelnek. Max. 20-25 E. -
Al Brandy
tag
Általában bejövő/kimenő hívás esetén a hívásfogadó/indító gomb megnyomásával a beszélgetés idejére elnémul a zene, akkor is, ha nem telefonról hallgatsz zenét. Ezt a funkciót a BT headset vezérli, ha 2 v. több eszközzel van egyszerre összepárosítva. Természetesen a telefon is tudja.

-
B.F.G.
senior tag
Igen megy mikrofonnal, de ha zenét hallgatsz a számítógépről akkor azt neked kell lehalkítani, ha hívást szeretnél bonyolítani, mert arra, hogy a zene automatikusan leálljon mikor bejövő hívásod van csak akkor van lehetőség, ha mobiltelefonról hallgatsz zenét, ugyanis a PC nem tudja, hogy neked bejövő hívásod van.
-
plussuni
csendes tag
Egy bluetooth headsettel meg tudom azt csinalni, hogy zenet hallgatok a szamitogeprol vagy skype-ozok(ez megy a mikrofonnal?) es kozben ha hivasom van a mobilomon akkor azt is a headseten keresztul bonyolitsam?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nah!
Örömmel jelentem megoldódott a probléma, btwinitialupdate.exe ezt feltettem és minden klappol.

Nagyon jó a headsett megvagyok vele elégedve!
Szépen szól most is Metalica koncert DVD-ét hallgatok!
Kényelmes szinte észresem veszed, hogy viseled nem nyom sehol szépen illeszkedik a fejemre, pedig nincs kicsi burám.
Könnyű kezelni, minden gomb kézre áll nagyon praktikus, egyszerű és nagyszerű.
Ami a legjobb az egészbe a kábel nélküli szabadság, nem kell aggódni, hogy kirántom a notiból vagy lerugom a lábbammal, a hozzáadott usb-kábellel ki sem próbáltam.
Mindent összegezve bátram merem ajánlani bárkinek a Jabra BT620s headsettet.Köszi a segítséget mindenkinek.
Még 1x-er. -
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Olyanokat olvasok, hogy sok gondjuk van a BT-headsettek használatakor a vistával konkrétan az hogy nem működnek.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Már leszedtem, de csak holnap tudom kiprobálni.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Vistához nincs valami újjabb általánosabb driver, mert pontosan nemtudom, hogy hogy kell kideríteni, milyen BT-drivert telepítsek fel?
Vagy valaki megtudná mondani, hogyan tudom kideríteni hogy milyen BT adpater van pontosan a Notimban, annyit tudok, hogy 2.0 BT szabványt tudja, de hogy mi a tipusa és hogy milyen drivert szedjek le hozzá azt egyszerűen nemtudom kideríteni.

-
B.F.G.
senior tag
Hali
Megvan a headsett, de sajnos nem működöki, párosítani sikerült a laptopommal, de a vista a drivert hiányolja a BT devic-nak?

Most a headsett-nek a driverét hiányolja, vagy a laptopomban lévő BT eszköz driverét hiányolja?
Tudna valaki segíteni?
Előre is kösz
Compal IFL90-se notim van és a Jabra BT620s-es szeretném használni win vista alatt.
Előre is kösz a segítséget.
-
B.F.G.
senior tag
Hali
Megvan a headsett, de sajnos nem működöki, párosítani sikerült a laptopommal, de a vista a drivert hiányolja a BT devic-nak?

Most a headsett-nek a driverét hiányolja, vagy a laptopomban lévő BT eszköz driverét hiányolja?
Tudna valaki segíteni?
Előre is kösz
Compal IFL90-se notim van és a Jabra BT620s-es szeretném használni win vista alatt.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Al Brandy
üzenetére
Köszi a segitséget!

Igen ettől félek én is, de bízok benne, hogy támogatja az A2DP-ét, Everest is csak azt írja, hogy 2.0 Bluetooth Foxcon adapter, hogy ezeket a funkciókat támgatja azt majd kiderül.
Egyébként nekem pont az adapter nélküliség lesz a ényeg, viszem az egeret meg a lapotpott, füles a fejement hajrá wireless szabadság..

Kösz még1x-er.
-
törölt tag
A Pulsar 590 csak a gyári adapterrel produkálja a sistergést - amit a többi BT headsethez nem is adnak.
Ha A2DP profilon csatlakozik, akkor viszont szuperül működik, ahogy azt kell. 
Létezik még a Plantronics Pulsar 260 is - ha valaki agybadugósat szeretne, egy próbát megérhet. Nem tudom, minőségre milyen, nem próbáltam. Élőben, a csomagoláson keresztül meggyőzőnek látszik.

-
válasz
Al Brandy
üzenetére
"Elméletileg a BT2.0 az 1.2 bővített változata, ami támogatja a sztereo hangot és a távvezérlést"
Nem, a BT2.0 csak nagyobb savszelesseget ad, az A2DP meg az AVRCP profilok (sztereo hang meg taviranyitas) a BT1.2-nek is reszei (peldanak ott van a Nokia 3110 Classic, BT1.2, viszont mindket profile-t ismeri).
A konkret tamogatas PC-n a BT stacktol fugg, de szinte biztos, hogy BT2.0 eszkozoknel ezt tudja. -
Al Brandy
tag
PC-vel nem használtam még BT-n keresztül, mert egyszerűbb a saját adapterét bedugni a hangkártyába .
Elméletileg a BT2.0 az 1.2 bővített változata, ami támogatja a sztereo hangot és a távvezérlést, de hogy a laptopod adaptere támogatja-e a hangátvitelt, az majd kiderül, ha megpróbálod beüzemelni.
Ha mégsem jönne össze, akkor is tudod USB kábelen keresztül használni, amíg be nem szerzel egy megfelelő adaptert.
A 620s kézikönyve azt írja, hogy a Jabra A320s adapterrel biztosan működik.A többi kérdésedre sajnos én sem tudok válaszolni
Esetleg innen többet tudhatsz meg : [link] -
Kovalek
csendes tag
http://www.mobilport.hu/index.php?r=13105 Ez az egyetlen fellelhető teszt az ST1-ről, elég sovány. Most ha semmi nem jön közbe akkor pár nap múlva megrendelem. A Motoroláról lebeszéltem magam mert a legtöbb helyen azt olvasni hogy kényelmetlen ami azért egy elég lényeges kérdés meg hát az ára is, bár a minőséget ha tényleg minőség akkor meg kell fizetni. Mindenesetre ha megérkezett akkor leírom a tapasztalataimat!
-
B.F.G.
senior tag
Sajnos tapasztalatot nem tudok írni ezzekkel a termékekkel kapcsolatbank,
ellenben én is mérlegeltem a megvásárlását a Motorola S9-nek és a BLUETREK ST1-nek, de akkor estek ki mikor kizártam a fülbedugós fülhalgatókat, egyébként mindkét termékről jókat írnak inkább az S9-et ajánlják sportolásra, de olvastam már olyat is, hogy aktív sportközben még ez a tipus is kiugrik a füledből
annak ellenére hogy, Backham reklámozza. A Bluetrek ST1-ről pedig nem is találtam teszteket pedig kerestem. Meg kell várnod hátha valaki megtalálja ezt a forumot akinek már van ST1-e és leírja a tapasztalatait, vagy találsz 1 boltot ahol a ki lehet próbálni vagy legalábbis kézbeveheted és megnézheted.Ha S9-et veszel akkor meg ezt olvasd végig, mert elég somindent leírnak:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=34499
Az ilyen fülbedugos fülesek eléggé igénybe veszik a fülkagylódat hosszútávon, bár lehet hogy rámfognak cáfolni az S9 tulajok, de én nem vennék implantátumos fülest...

Sok sikert a döntéshez, majd írj, hogy hogy döntöttél.
Ha minden jól megy akkor hétégén már nekem is meglesz Jabra és akkor leírom a tapasztalatokat. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Al Brandy
üzenetére
Már jól sokat vívodtam teszteket nézegettem, és végül megrendeltem a Jabra 620-ast még milelőtt ezt a hsz-edet elolvastam volna.
Kösz a soki infót,
most megnyugtattál. 
Csak a saját adapterével lőtted össze? Pc-vel még nem használtad úgy hogy nem saját adapterrel? E nélkül veszem meg mert laptophoz fogom használni.
Még 1 kérdés remélem ha 2.0 BT van a laptopban az támogatja a A2DP-t?
Ugye jól tudom legalábbis neten ezt íták, de erősítsetek meg, hogy nem tévedek...
Hány BT eszközte lehet egyszerre csatlakoztatni 1 laptopban lévő BT-vevőhöz, mert a BT-és Logitech egerem már csatlakozik, hozzá és a fülessel remélem nem fognak összeakadni.
MBTH-U109 VS Pulsar 590A
A győztes Jabra 620s!
-
Kovalek
csendes tag
Nagyon érdekes dolgot találtam! http://www.bluetrek.com/products/st1/ Legalábbis számomra, én is a Jabra mellett voltam eddig, de most nagyon megtetszett Blue Trek ST1. Eddig csak jót olvastam róla ráadásul 9000ft
! http://shop.for-max.hu/product_info.php?cPath=213_216&products_id=1668 Jó lenne ha valaki esetleg tudna róla véleményt mondani. Főleg azért teszett meg, mivel sok hátrányt figyeltem meg a többi modellben. Az egyik ilyen hogy én utcán is szeretném viselni és mindig is furcsa ránázni az emberre ha nem fülbedugható modellt visel. A másik hogy szoktam futni és nem vagyok benne biztos hogy más készüllékekkel ezt meg tudnám tenni. Valamint a hang kiszűrődése és a zaj beszűrődése további gondot okozhat. Hasonló termék még a Motorola S9 de az 18000ft, jó lenne tudni hogy minőségben mi a különbség a kettő között. Továbbá tetszett még a Blue Trekben hogy nem a fülön lóg, ami azért jó nekem mert szemüveges vagyok. Szóval ha valaki tapasztalatot vélemény tud megosztani az kérem hogy írjon! -
Al Brandy
tag
A Jabra 620-ast én egy 120-as adapterrel használom, főleg DVD és TV-zéshez. Az adapter az aktív használatot kb. 10-11 órát bírja, a füles tovább üzemel kb. 2-3 órával. Attól függ, hogyan lövöd össze a hangerő-beállításokat. Persze, közben lehet rajta telefonálni is.
A mikrofonja olyan, hogy a másik oldalon nem tudják megállapítani, hogy nem telefonról beszélsz. / többeknél is rákérdeztem /
Vedd meg nyugodtan,amíg még kapható, és nem fogsz benne csalódni.
Megerősíthetem, hogy a hangcsúszás nem zavaró, és egy film után már észre sem veszed, mert alkalmazkodsz hozzá.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Oké kösz szépen!
-
wassermann
addikt
Az akksira nem tudok pontosat mondani, mert teljesen rendszertelenül használom: csak ha alszik a család és gyorsan valamit "hangosat" meg akarok nézni. Így több hétig is bírja.
A hangcsúszás minden BT-s fejhallgatóra igaz. A hangot "össze kell csomagolni", át kell küldeni, majd kicsomagolni. Ez mindegyik BT-s fejhallgatónál időbe telik, így egy kis csúszás mindig van de megszokható, engem már filmnézésnél nem zavar. A zenehallgatásnál és telefonálásnál ez nem gond mert nincs mihezképest csúsznia a hangnak (nincs kép).
Telefonnal nem használom, de korábban azért összehasonlítottam egy teljesen hasonló Nokia BT-s sztereo fülessel. A Jabra-t a hívott fél jobban "szerette".
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Igen a mikrofon része megfelelően működik ha telefonálsz, nem viszhangzik? A vonal másik végén levő emberke még nem panaszkodott, hogy viszhangzik a hangod?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Főleg ezen tesztek alapján:
http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Reviews.Images&f=name&id=26705
http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Reviews.Images&f=name&id=26706
Neked mennyit bír az aksija?
Illetve fimnézésre és játékra használtad már? Filmnél tényleg késik a hang?
-
Kovalek
csendes tag
Sziasztok! Engem is érdekelne az MBTH-U109. 8000ft-os ára azonban engem elgondolkodtatott egy picit! Én is headset vásárlás elött állok és 20000ft-nál semmiképp nem akarok többet költeni. Amíg nem olvastam erről a sistergéses problémáról a Plantronics Pulsar 590A is nagyon tetszett. Azonban én jó alternatvának tartom a Jabra BT620s-t mivel csak 13500ft és ha még vennék is hozzá Jabra A320s sztereó Bluetooth USB adaptert úgy is "csak" 19000ft-ba kerülne. Én főleg telefonos zenehallgatásra szeretném használni de így a számítógéppel is össze tudnám kötni! Ebbe az árkategóriába nekem ez a füles tűnt a nyerőnek de ha valaki tud esetleg mást azt szívesen meghallgatnám!
-
B.F.G.
senior tag
X5 Stereo Bluetooth Headset
Ezen a néven sem ismerős senkinek ez a headsett?
http://www.blueant.com.au/x5_stereo_bluetooth_headset_compatibility.htm
Valakinek van valmilyen tapasztalata esetleg?
-
B.F.G.
senior tag
Nehéz döntés! Jó lenne valahol kipróbálni.
Nemtudtok valahol 1 ilyen helyet ahol ki is lehetne probálni a headsettet mielőt megvásárolom. -
B.F.G.
senior tag
-
B.F.G.
senior tag
A gyári adapter nélküli csomagolást venném meg Plantronics Pulsar 590A amiben csak a headsett és töltő van, mert 1 laptopal használnám amiben már van BT. Hát ezt ki kéne próbálni az én beépített BT adapteremmel, mert ez így akkor zsákbamacska. Egyébként neked milyen BT adapterre működik jól? Milyen durva a sistergés? Tipus hiba? Bármilyen BT adapterrel ezt csinálja?
-
törölt tag
Múlt héten vettem egy Pulsar 590A-t. Egy a gond vele, ha a gyári adapterrel használod, akkor elég zavaró sistergést produkál. Vissza is akartam vinni emiatt, de a tapasztalatok alapján ez típushiba.
Egyébként tetszik a hangja, jól szól (azért nem egy Sennheiser
), két szobán keresztül is átviszi a jelet, kényelmes, rengeteg kiegészítót csomagoltak mellé. Vezetékes fejhallgatóként is használható. 2 év garanciával adják.
Mindennek tetejébe baromi jól néz ki!
-
B.F.G.
senior tag
Sziasztok!
Sztereó Bluetooth headsettet szeretnék venni, csak nem tudom, hogy melyiket már nagyon sok időt töltöttem a headsettek keresgélésével nagyon sok szóbajött már, és ez a 2 közül valamelyik lesz csak még nemtudom melyik.
MBTH-U109 VS Pulsar 590A
Plantronics Pulsar 590A sztereó Bluetooth headset
vagy
Sztereó Bluetooth headset MBTH-U109
Tudnátok tapasztalatokat írni mindkét headsettről, de főleg a MBTH--U109 -es BT-eszközről, mert szinte nem is találtam olyan embert aki leírta volna tapasztalatait.
Igazából az is a kérdés, hogy olcsó húsnak híg a leve vagy megéri-e ez a füles mert akkor nagyon jó ár/teljesítmény viszonylatba, de a Plantronics nagyon tetszik csak drága.Illetve ha ezekhez hasonló jó ár teljesítmény visznylatú Sztereó headsettet tudtok ajánlani az is megkösznném.
Előre is kösznöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Multipoint nem lényeg, de ha 1-2000 Ft-on múlik, akkor inkább az, mivel 2 telefon is van. Egyébként Samsung U600-hoz kell, de gondolom már majdnem bármelyik BT headsettel kompatibilis. Ár tekintetében kb. 10-12.000 Ft a határ. Nem konkrétan sztereó headsetet keresek, csak ez tűnt aktívabb témának. 

, 7 óra beszélgetés 9 óra zenehallgatás!
és örülök, hogy jól választottál.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)