- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi0102
csendes tag
Szia ! ksözönöm a váalszokat mindenkinek
igen ott vettem fel Szűcs Gábornál épp az utolsó helyett
vetem fel
mindenkinek köszönöm a választ aki segitett
más találtam valahol egy olyan lapot ahol felvoltak solova hogy mit érdemes felvenni szabadon választott tantárgy valaki aki a linket eltudja küldeni
-
dosailord
tag
Hali!
Össze tudnád (vagy valaki) foglalni, mik ezeknek az állapotoknak az elhagyásának a szabályai? Pl. mi van, ha bele és belőle is ágazik ki? Iterálni mit hogyan .... a neten találtam dolgokat, de ők mind ilyen egyenletrendszer féleséggel oldják meg: -
8904
csendes tag
hát azért tudni kell hogy sok a szar olvasó is. meg ha már kicsit kopottabb a kártyád akkor némelyik nem olvassa be, nekem van hogy 5-be is kipróbálom mire találok egy jót. de ha kicsit megfújkászod előtte, esetleg jó is lehet
különben földszinten a csipogtatós biztonsági őr mellett lehet pl ilyen ideiglenes kártyát kérni ha nincs nálad a diák véletlenül, így talán ott tudnak ezen segíteni is.
-
Labahajú
csendes tag
Hali!
Nem muszáj többet felvenned, semmi baj nem történik, ha egy nem kötelezőt nem teljesítesz elsőre, vagy másodjára (csak az átlagodat húzza lefelé). Viszont ha harmadszorra se mennél át belőle, akkor ugyanúgy, mint kötelező tárgyaknál, megszűnne a hallgatói jogviszonyod. De sztem nincs olyan, aki ilyen miatt hagyná ott az egyetemet. -
totiii
csendes tag
Nos, bár gyakorlat és előadás van meghirdetve, ez úgy fog kinézni, hogy két óra előadás lesz. Gyakorlati jegyet majd egy esettanulmányra kapsz, amit az első vizsgádra kell elvinni (nélküle nem is vizsgázhatsz - én már tudom
), 1 - 3 - 5 jegyek valamelyikét kapod rá. A vizsga számítógépen fog zajlani, tesztes, valamint vannak számolós feladatok is, de ezek is tesztszerűek, vagyis a (közelítő, kerekített) megoldás a képernyőn, csak ki kell választani.
Személy szerint nem nagyon jártam be (kétszer bent voltam azért sudokozni), és nem is hiányzott. Az anyagot meg lehet érteni a diákból is, a számolások nem nagyon bonyolultak, vizsgán ott a képlettár, a beadandóra meg vannak vagy lesznek példák, az alapján nem nehéz megcsinálni. Szóval nem létfontosságú a részvétel, nem olyan nehéz tárgy, bár elég sokat kell vele foglalkozni (az 1+1 kredithez képest). -
vaxi87
újonc
A fixnek azért volt értelme, mert sokan küldtek be megoldást
Az én munkám csak az oldal elkészítése és karbantartása volt, tehát az igazi köszönet a beküldőknek jár
Persze akadtak olyanok is, akikkel meggyűlt a bajom, rosszakarók, agyatlanok, szerencsétlenek, idióták stb...
Viszont örülök, hogy lesz, aki továbbvigye az egészet -
szkatus
csendes tag
"A hallgató az adott félévben beiratkozott vagy bejelentkezett költségtérítés vagy egyetemi finanszírozott képzése alapján tanulmányi ösztöndíjban nem részesülhet."
Idézet az ösztöndíj szabályzatból. Nyilván valahova be kell sorolni a költségtérítéseseket is, de az értelmét én sem látom.
"A hallgatók 50 százaléka részesül ösztöndíjban."
Ez lehet a kulcsmondat, a költségtérítésesek is hallgatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest