Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Orionk

senior tag

válasz blend #10424 üzenetére

Igen, az is jó ötlet, hogy a tanárnak írsz, de ha aláírja a kurzusfelvevő lapot, akkor a TO-n az ETR referens, a Papné, akkor is feldob, ha már be van telve a létszám.

Én ezen a héten HÉtfőn adtam le a kurzusfelvevő lapot, amin ALGA2 őt vettem fel, és dig. képfeldolgozást. Azért nem birtam felvenni, mert ALGA1-et levelezőn csináltam meg, és még nem fogadták fejeződött be a kreditátvitele.

Szóval leadom a kurzusfelvevő lapot, és azt mondja, hogy oké, majd 2 hét múlva felveszi. :D, ekkor kérdezem ETR referenstől, hogy miért akkor /persze nevettem egy kicsit rajta, meg ő is. Totál viccnek tartottam, hogy majd 2 hét mulva veszi fel/

Mondom, hogy ez számgépes labor gyak. :P, és már holnap lehet, hogy nem lesz hely. Ekkor felvette, és már ugy vett fel, hogy pluszban voltam a létszámhoz képest.
    Azt mondta, hogy jólvan nembaj, menjek ki a folyosóra és a hallgatói számgépnél jelentkezzek át.

TEhát akkor is feltesznek, ha már be van telve. Ezt akartam csak mondani. :)

(#10430) MrTurner :

Nem konkrétan az EU alapismeretek van beállítva kötelezőnek, hanem az a kötelező, hogy abból a mérföldkőből, amiben az EU alapismeretek van, onnan kötelezően kell választani párat.
    TEhát EU helyett mást is választhatsz.

Új hozzászólás Aktív témák