- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Hmmm. Most álítgattam a szorzót egy kicsit. Végülis műxszik, csak az a baj hogy amit szorzót beállítok annak a 2x-esét veszi! A 7x-es(14x-es) re meg rá se bagózik, azt 15x-ösnek látja! Miért?
-
Szeke
senior tag
Érdekes lenne, ha chipset meg tudná kerülni a procin az elvágott hidakat.... Nagyon érdekes.... Az a helyzet, hogy az nforce2 a Tbred-B-k elterjedésével egyidőben terjedtek el, és mivel a Tbred-B szorzólockmentes, mindenki azt hiszi, h az nforce2 oldja.... Közbe ez nem igy van :) Ha lehetne csinálni szorzólockmentesítő chipsetet (mint ahogy nem lehet) akkor intel platformra már régestelen rég csináltak volna...
-
MUŁĐER
addikt
Próbáltam a 7x-est (legkisebb). Semmi nem történt, minden ugyanolyan maradt. Próbáltam a 7,5x öst, gép meghalt. Próbáltam még a 13x-ost (max) a gép ott is meghalt. Lehet hogy valamelyik szorzón elindul majd? De én csak az FSB akarom növelni, de az alapszorzóval csak 149 Mhz-ig megy, és én min.166 Mhz-ig szeretném feltornázni.
-
Vitus
őstag
Az nforce2 nem old semmit. A tbred és barton magos procik mind szorzózár nélküliek így via és nforce chipsetben egyaránt állítható a szorzó. Ha egy palomino magosat beleraktok akkor egyik sem fogja tudni állítani a szorzót ha csak nincs a proci meg hackelve :)
-
MUŁĐER
addikt
Csőváz! Nekem egy 2400+-om van egy MSI k7n2 Delta-l lappal, de nem tudom álítani a szórzót. Körbeolvastam már pár helyen, de nem lett túl tiszta a kép. Szóval csak úgy lehet föloldani a szorzózárat ha összekötöm az L1 hidat? Vagy lehet máshogy is? Jobban szeretném soft-ban csinálni.
-
FluID
tag
Oldja! :DDD
-
-
Mazlee
aktív tag
Nekem Epoxom van. ott nincs szorzózár
-
najnhend
tag
Senki nem tudja?
-
najnhend
tag
...elfelejthető?
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest