- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Egyetértek! Tényleg nem egy leányálom ott álni s várni mint a sült barom, hogy végre valaki fogadjon már el egyet. Elég sz@r meló ez, ráadásul pocsékul is fizet, de a pénz mindenkinek köll.
Én inkább gyorsan elkapok egy-két szórólapot, egy kösszt kiáltok az osztó felé, megnézem mi az (szokásos jobbára), majd kicsit arrébb kuka. És szerintem ez így van jól. -
neduddki
nagyúr
HI!
Tudtomon kivul eszt oleg szepen sikerult leszerelnem!!! Ma fel eve baszogattak abisztositosok hogy eletbiztositas meg meg jaradek is! NA erre aszt mondtam, hogy jo jojjon mar el! Eljott a no nagyon kedves volt es ajanlgatoott volna, mire elmeseltem, hogy hivatalosan nem muxik a kezem es a labam, lattatok volna hogy kecsegbe esett hogy O erre nem tud biztositast mondani! GYorsan szedte a cucat es azota erdekes modon egyetlen ijjen hivasom se volt:-))))
udv
neduddki -
Sipi
addikt
:D Akkor Te biztos olyan ember vagy, aki a szombat reggel 9 órai telefonhívásra (Jó napot, egy rendkívül kecsegtető üzleti üdülési ajánlatom van az Ön és kedves felesége számára, gondolom, érdekli? - mindezt havonta 3-4 alkalommal) is udvariasan, kedvesen, mitöbb, örömmel válaszol! :D :D :D
Sipi -
Sipi
addikt
És mivel ezer dologról el lehet mondani, jelzi, hogy ''a nemzetközi helyzet egyre fokozódik''. :)
Ezért kellene elkezdeni valamit. Én nem fogadok el szórólapokat - elvi okokból. Ezerből egy - de talán segít valamit. Nem kötelező elfogadni, hogy az életed minden részébe betolakszanak a reklámok...
Sipi -
Sipi
addikt
És ez a törvény egyben fel is hatalmaz arra, hogy rám tolakodj, megzavarj, az arcomba nyomj valami - 99,99%-ban tuti, hogy számomra - marhaságot?
Hogy több köbméternyi felesleges szemetet termelj? (Meg lehet nézni, főleg a Blaha környékét - a nagy számok törvényét tisztelő járókelők, mivel a kukák is tele vannak az ilyen szeméttel, már ott hajigálják el, ahol eszükbe jut. Szemetes a város, pazarlódik a papír, vele anyag és energia. De nem baj, mert az egyén jól jár. A közösség meg dögöljön meg...:(
Sipi -
g5hic
tag
Keresnek olyan diakot, aki raerne szorolapokat osztogatni delutanonkent a blahanal.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Medence topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest