- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jók azok, ha nincs is különösebb igényed jobbra. Nekem lett, miután benéztem a tévés topikba mit érdemes venni, hogy milyen lcd-k mennek még 4-500e-ért is, nem hogy az általam eredetileg becélzott ~120-150e forintért (felhősödés, bevilágítás, 'kopogtatásos panelteszt' kell hogy megtudd milyen, stb). Így inkább bevállaltam egy olcsó oledet (Hisense, 300e), aminek az árát azóta sem bántam meg, pedig már a 150e-et is eléggé sajnáltam egy szimpla tévéért, mert felesleges kiadásnak tartottam (csak már nem 24"-on akartam filmeket nézni).
Egy idevágó hasonló példát én is fel tudok amúgy hozni. Míg egyesek több százezret ölnek bele a hangrendszerbe a tévéhez, hogy 'tökéletes hangzás legyen', meg 5,1/7,1 meg minden apjaf..sza, én ezt totál feleslegesnek tartom és hidegen hagy, ez a tévé számomra elég jól szól ahhoz, hogy élvezni tudjam rajta még a zenehallgatást is, pedig én attól agyfaszt kapok ha nincs elegendő mély a zenénél és cincogást kell hallgatni, mint tesóméknál vagy a nappaliban lévő tévénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest