Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
ahhoz a radiator takarohoz link esetleg? van ilyen natur fabol? pont ilyeneket nezegetek most.
amugy a kepen levo kanapen van az elsodleges hallgatoi? a surroundok ilyen magassagbol meg beforditas nelkul igy jol ervenyesulnek neked? en az egyik surroundommal bajban vagyok, kicsit tul magasan van, de a nagyobb gond a fotelem fejtamlaja, elegge bearnyekolja..nem nagyon tudok mit csinalni vele. -
m3ss
veterán
koszi a tippeket
ez a filc amit linkeltel viszont vekony, 1mm. az obi / pratikeres megoldas mogott vagy 5-10 mm vastag merevebb filc/anyag van. mondjuk a merevseg a lecek miatt nem igazan szamit, es lehet akusztikailag az 1 cm amugy is ertelmetlen
de jo lenne akkor mar vmi vastagabb. tuzogepezest gondolom hatulrol gondoltad. az kicsit megbonyolitja a lecek kozotti tavolsag kimereset, de azert nem megoldhatatlan
tuzogep eleg eros amugy, hogy belemenjen a lecekbe? en a leceket is ragasztani akartam, de lehet ez a jobb otlet.
ez a fix allt utolag mennyire nehez eltavolitani a falrol?
mennyezetre is raktam multkor epitesi ragasztoval diszlecet, ilyen akril szeru kemenyre kot, es attol felek ha le akarom szedni majd orulet lesz.. -
m3ss
veterán
ja, valszeg furnerozott vmi, es csak a front oldal.
mondjuk en is csak az elejet csiszolnam, es azt lazuroznam ketszer. a ket oldalat max csiszolas nelkul lazuroznam. igen, kemeny vmi van mogotte, neked oda nem idealis. nekem pont jo lenne. en azt olvasom, hogy vmi ujrahasznositott pet palackbol csinaljak ezeket. de nem talalok sehol ilyet...polisztirol lapot latok meg ami esetleg jo lehetne nekem.
ja zatik lesz nekem is, majd meselj hogy vegul milyen lec mellett dontottel. -
m3ss
veterán
nekem eleg lenne a 240 cm, polc tetejere rakom. viszont ma megneztem en is a praktikerest, hat nem nagy eresztes. kb csak a front oldal van pacolva, tenyleg olyan mintha vmi szivacs szeru vmi lenne mogotte. kb. 1 cm vastag...lehet megcsinalnam inkabb magamnak, akkor pacolhatom a szekreny szinere.
vajon mi lehet ez az anyag mogotte? ilyesmit talalok. -
m3ss
veterán
yt-on rengeteg video van, ahol keszitenek ilyen falakat. nezz meg parat milyen fabol csinaljak es miert. diy wood slat. amugy fatelepen en lattam csomo fele ilyen lecet. de annyira nem merultem meg bele, hogy kemeny, nem kemeny..en sztem megveszem a kesz obi/pratikeres megoldast. annak a hatlapja ha jol latom kepeken talan vmi vekony retegelt lemez rajta filc?
-
m3ss
veterán
szerintetek mibe tegyem be a rockwool kozetgyapot szigeteloanyagot hogy ne porozzon ki? egy sarokban levo polcot akarok kitomni, csokkenteni vele a rezonanciat.
-
m3ss
veterán
ja, tanulsagos video. most akarok nagyobb asztalt venni majd...
ez az egesz mozizas nappaliban...tudod mi a jo ut? egy tv meg egy fejhallgato es egy fotel kozel a tv-hezvagy 5 fejhallgato, mint egyeseknek
kivancsi vagyok hogy a hollywoodzuhause ezzel az akusztikus menyezettel mennyire tudja rendbetenni a kulonbozo szobakat. vagy csak azert csinaljak, mert 60e euroert azert vmi latvanyosat, mereteset is oda kell tolni az ugyfel orra ala -
m3ss
veterán
engem is erdekelnek a diy panel otletek, koszi a nem szott textil tippet
blackout fuggony az jo otlet panel fedesre amugy? persze gondolom megnezted. az en diegos blackout fuggonyom siman megfogja a magas hangokat sztem...abbol kiindulva hogyha be van huzva az ajto elott levo fuggonyom nem hallom parom mit mond az emeletrol, fuggony nelkul meg siman. ha levegot probalok atfujni rajta, az sem megy at..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest