- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Csak egy kis magán vélemény.
Szép meg jó az irány de, hogy hova fejlődik ki az egész az jó kérdés.
Biztos, hogy jó sok helyre be fog épülni, de úgy gondolom, hogy ahol kell felelős ott, mindig ember lesz a folyamat végén.
Illetve ha már SW oldalról nézzük akkor a tesztelők munkája tűnik a legbiztosabbnak. Különösen azért is, mert a specifikációk is sokszor hagynak némi kívánni valót maguk után.Illetve sok cégnél szerintem ahol ilyennel akarnak költséget csökkenteni ott az érintett középvezetők el fogják szabotálni a dolgokat, ahogy szokott lenni. Amíg nincs külső kényszer a változásra addig ez megmarad pár területen.
Amúgy számomra kicsit furcsa, hogy a ChatGPT alkotott vmi nagyot aztán most hírtelen mindenki ezt akarja meglovagolni. Nekem nagyon hype szaga van a dolognak. Nem lepődnék meg ha ebből a sok AI-os kezdeményezésből/fejlesztésből évek múlva se lenne semmi. Szerintem a legtöbb az olyan kérész életű lesz, mint a legtöbb coin.
BTW, elvileg a meta is fejleszt és használ AI-t, de mikor lengén öltözött lányos fotóval tört magyarsággal rámírnak és jelentem az acountot, mindig az jön vissza, hogy minden rendben...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Unity olyan piactér indítására készül, amelyen át generatív AI-eszközöket használhatnak a videojátékok fejlesztői.
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motoros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest