Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Nem tudom hova is tartozik ez a téma ezért ide[is]írom mert ugye fáradtgőz nem jelenik meg a Top10-ben...
Az a kérdésem lenne hogy mitől van az hogy a gépem indításánál megáll ott [ahol kirja hogy milyen meghajtók vannak a gépben ahol be lehet lépni a bioszba]
Nos utánna se Ctr+alt+del nem segít nem reagál semmi csak a reset...
de megint megakadt utánna benyomva tartottam a power gombot pár másodpercig és kikapcsolt utánna visszakapcs és minden szépen futott!Mitől van ez?
Azt hiszem volt már hasonló topic de nem nagyon találtam ha valaki megmondaná hol találom azt megköszönném...
Előre is kössz a segítségért...
Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő