Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Sziasztok,
Saját szerveremet szeretném elhelyezni valahol, valakinek a géptermében. A profi szerver hosting szolgáltatásoknál olcsóbb megoldást keresek, azért mert a tipikus szolgáltatásaik jelentős részére nincs szükségem, úgy mint:
- Rendszeres backup (megoldottam magam)
- Rendszeres technikai ellenőrzés (távfelügyelettel elvégzem)
- Domain regisztráció (meg van a használni kívánt domain)
- Domain karbantartás (a jelenlegi domain regisztrátorommal elégedett vagyok és a primary és secondary ns szolgáltatást én biztosítom)
- Forgalmi statisztika (megoldottam magam)
- Dial-up biztosítása (megoldva a szolgáltató nélkül)
- Szünetmentes (saját szünetmentesem van)
- Tűzfal szolgáltatás (saját tűzfalam van)
Tehát a következőre keresek vállalakozót a lehető legjobb áron:
- Egyenlőre 2, később 3 db szerver elhelyezhetősége
- 1 db szünetmentes elhelyezése (saját)
- 1 db switch elhelyezése a szerverek közötti kommunikációra (saját)
- Internet kapcsolat (nyílvánvaló
)
- A gépterem megközelíthetősége munkanapokon, munkaidőben, amennyiben szükséges (nem kell 7*24)
- Valami biztonsági védelem a kiszolgálókra, ha nincs az a ''szolgáltató'' kockázata
- 1 db publikus IP cím
A havi forgalma a szervereimnek elhanyagolható, ami áprilisban 700MB-ot jelentett.
A szerverek és a futtatott alkalmazások mindegyike jogtiszta, amiket a szükséges papírokkal igazolni tudok. Egyébként a kiszolgálókat kutatási célokra használom, nincs web szolgáltatás, nincs fájlcserélés, a teljes forgalmat a kiszolgálók távoli elérése és a levelezési forgalom generálta.
Szóval várom az ajánlatokat. Amennyiben neked nem a pénz a fontos esetleg a munkámmal kapcsolatos segítségemet is feltudom ajánlani, de erről csak privátban. Akit érdekel, az határozza meg, hogy ~ milyen ráfordítással biztosítaná ezt a szolgáltatást és utána megegyezhetünk, ha gondoljátok.
Persze most rögtön adódhat a kérdés, hogy mivel foglalkozom: számítástechnikai vonalon dolgozom.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)