Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
cannibal
senior tag
válasz
LamerGyuri #49043 üzenetére
Ha jól emlékszem 25ezer Ft-ban állapodtunk meg. Adtak valamennyi garit a javításra és mivel mindig azon időn belül döglött meg így "csak" 25 ezer forintba került a tanulópénz. Azért annyi lehetett volna bennük, hogy amikor harmadszorra viszi vissza az ember akkor visszaadják a pénzt... (aztán max annyit mondanak, hogy nem tudják megcsinálni és hagyjam békén őket a javíthatatlan vackommal.)
-
cannibal
senior tag
Hello! Kár, hogy csak most derült ki, hogy bejáratos vagy a Zrinyi utcai szervízbe
Segítségedet kértem volna, ha korábban tudom. Vittem be egy MSI laptop-ot (kb fél éve), mert nem volt kép a monitoron. Megállapodtunk egy összegbe, megcsinálták. Ment két napig kb, visszavittem, megint megcsinálták. Megint ment két napig. Ami azért volt gáz, mert akinek kellett az kiutazott Bécsbe és vitte magával. Használni persze nem tudta. Utána megint visszavittem és megint ment pár napig. Többet nem vittem, mert van jobb dolgom is mint állandóan oda járkálni. Most egy vidi melletti szervízben dolgoznak rajta elvileg (4hete), valami alkatrészre várnak, amit megrendeltek. Komolyan el nem bírom képzelni, hogy mi lehet a baja a gépnek, amit nem lehet javítani.
Lehet van benne valami, hogy nem érdemes már javíttatni semmit, újat kell venni.
-
cannibal
senior tag
Skacok! Szerverszoba szerelésből maradt beszerelő készlet esetleg valakinek? (HPDL380 G4-hez vagy G5-höz való.) Illetve tálca, meg fésűs rendező van még talán.
-
cannibal
senior tag
Hali! Nekem van notebook IDE winchesterem 1db 60GB és 1 db 40GB akit érdekel. PÜ.
-
cannibal
senior tag
Szevasztok! Abban esetleg tud segíteni valaki, hogy egy speckó(?) kulcs kellene a Citroenem fékjének leszereléséhez. Olyan mint az imbuszkulcs, csak 5 lapja van. kb. 20 perc erejéig kellene csak a kulcs.
-
cannibal
senior tag
Én részemről a kalóztanyát favorizálom! Szerintem finom a pizzájuk és sokszor meglepően gyorsan kihozzák.
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #43026 üzenetére
Hát, ha egy árat is kanyarítasz mellé
-
cannibal
senior tag
Srácok (és lányok) minihdmi-hdmi átalakítója lenne valakinek eladó? ilyenre gondoltam
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Tabletet keresek megvételre. 10" érdekelne elsősorban. Ha van valakinek vagy ismerősének eladó akkor jelentkezzetek pü-ben! Köszi
Szép estét!
-
cannibal
senior tag
válasz
Pancsermeste #42034 üzenetére
Ok. Privátban kereslek!
-
cannibal
senior tag
válasz
Pancsermeste #42031 üzenetére
Nekem G-s van. (Megnézem lehet N-es.) Linksys.
-
cannibal
senior tag
Deicide Mester! Várjuk mi is a jóárasított ajánlatokat
-
cannibal
senior tag
Hy! Esetleg valakinek van eladó mini usb-s wifi vevője? Valami hasonlóra gondolok.
-
cannibal
senior tag
válasz
LamerGyuri #40070 üzenetére
Ott még nem tartok
-
cannibal
senior tag
válasz
LamerGyuri #40058 üzenetére
Köszi szépen, ha rászánom magam mindenképpen megkereslek. Amúgy nem arról van szó, hogy analfabéta vagyok az ilyenekhez, hanem az ilyen esetekből szoktak a félresikerült sztorik lenni, ahol az ember már a sztori felénél megkérdi, hogy a gyökér miért nem kért meg olyat aki ért is hozzá
A céges logótól hogy tudok megszabadulni? Annyi, hogy az elején van egy nagy Compaq felirat és fölé hekkelték be, hogy jó legyen. Gondoltam a biosreset megoldja -
cannibal
senior tag
válasz
LamerGyuri #40050 üzenetére
Oh köszönöm! Mondjuk annyi van még, hogy a bios úgy van módosítva, hogy ki is írja a cég nevét ahonnan származik. ezért gondoltam frissíteni a gyárira és akkor ezt már nem írja ki. De tényleg csak apróság, nem akarom vele elrontani a gépet ha rizikós a beavatkozás
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #40048 üzenetére
Én a sima bios frissítsétől is viszolygok, nemhogy windóz alól
Egyébként lubuntut tettem rá, mert win xp alatt nagyon-nagyon szenvedett szegény gép. Ez alatt hasít, csak a videók nem mennek olyan szépen valamiért, meg a youtube nem ad be semmit csak egy fekete kockát a videó helyére. De ezen még faragok, mert csak feldobtam a rendszert semmit nem állítottam rajta.
Talán akksiban nem para az utángyártott. Talán
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #40041 üzenetére
Az! De legalább most már mindenki tudja,hogy van egy olyan laptopom
Esetleg a bios-át segíthetne valaki kiütni,mert nem tudom hozzá a jelszót, már így került hozzám!
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #40038 üzenetére
Szia!
A SSD miatt érdeklődnék! Egy laptopba szeretném használni. Szerinted menni fog vele? Esetleg laptopvinyót beszámolsz ?
Üdv
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #40035 üzenetére
Ha megvan a reális ára engem lehet érdekelne
Sebességtesztet privátban küldenél nekem?
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #39956 üzenetére
Szerintem maradunk a vidis oktatópályánál. Mindenki azt javasolja.
-
cannibal
senior tag
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3 memória élettartam garis (99év) a Biocomp-ba. Érdekelne valakit?
-
cannibal
senior tag
Hy! Ha valaki szeretne kicsit gyakorolni forgalmi vizsga előtt merre lehet itt a környéken egy kicsit vezetgetni? Régen volt a vidinél egy parkoló, de azt már beszántották. Vmi más?
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #39855 üzenetére
Már megint ?
-
cannibal
senior tag
hy, laptopba (compaq evo n410c) való memória (PC133 NONECC UNBUFFERED 144 PIN SDRAM SODIMM) van esetleg valakinek a fiókban? min 512MB kellene. ha van pü pls
-
cannibal
senior tag
Srácok, valakinek van eladó vezeték nélküli billentyűzet és egér kombója? pü
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #39605 üzenetére
Gondolom a VV-be bemenne és fetrengene 7/24-ben
Azt bírná a kényes kis teste
-
cannibal
senior tag
válasz
Xirtam #39167 üzenetére
Úgy tudom be lehet vizsgáltatni az órát, de ha mégis jól mér akkor ki kell fizetned a bevizsgálás költségét. Esetleg egy fogyasztásmérőt beszerezhetsz amivel meg tudod nézni havi viszonylatban mennyit fogyaszt mondjuk a számítógép, hűtő stb. Ezzel nagyjából meg lehet saccolni, hogy minden rendben van -e.
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #39144 üzenetére
Az oldaluk még ilyet se tud
Vagy fent van egy termék vagy nincs. Tegnap délután megint fent volt az egérpad, ma reggel megint nincs. Várok egy kicsit még, lehet megint felkerül. Érdekesen működnek, de rajtam nem fognak ki. Bár múltkor az ingyenes kiszállításnál amit rendeltem nem volt nekik.... megírtam mit szeretnék akkor, hogy legyen. Erre írták, hogy adjam fel a weblapjukon újra. Mondom köszi, akkor nem kell. (Ugye akkor a pk már befigyelt volna.)
-
cannibal
senior tag
válasz
csibor #39137 üzenetére
Köszönöm, hogy szólsz. Én is megkaptam a hírlvelet. Rövid sztori: tegnap írtam nekik mit szeretnék rendelni, hogy elérhető -e? Válasz: A termékek megtalálhatóak a kínálatunkban, meg kell rendelni blabala pár nap a szállítás blablabla... Ma reggel megyek fel, gondoltam megrendelem (ekkor még nem tudtam az ingyenes akcióról). Erre egyik termék sincs bent a webáruházban az ügyfélszolgálatnak küldött linkjeim simán sql hibát dobnak... Köszönöm pcx ez igen korrekt.
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #39084 üzenetére
Nem tudom hirtelen jött az ötlet, a héten mondjuk? Amúgy egy ilyenre fájna a fogam. Remélem nem változik az ára, mert elég jó áron van most.
-
cannibal
senior tag
dupla
-
cannibal
senior tag
Srácok! Valaki rendelne a pcx-ből? Oszthatnánk a postaköltséget.
-
cannibal
senior tag
Hali! Albacomp laptopba szeretnénk memóriát bővíteni.Megnéztem milyen van benn: 512MB SOD PC2-4300 CL4 szeretnénk mellé még legalább 1GB-os modult, esetleg 2x1GB. Van valakinek ilyen memóriája eladó? (pü)
-
cannibal
senior tag
válasz
D.Orion #38813 üzenetére
Köszi! Igazából az elérhető árú cuccok közül nem nagy a választék.
Ezt néztem : Razer Goliathus Control egérpad illetve ezt Roccat Taito
hardverker-ből vagy pcx-ről lenne érdemes rendelnem, de a szállítás még legalább +1k így csak akkor érné meg, ha legalább 3-an rendelünk vagy ilyesmi. Esetleg valaki tervez rendelni innen-onnan? -
cannibal
senior tag
Skacok! Ha szeretnék egy jobb egérpadot venni, merre induljak? Ilyenből nem túl nagy a választék vagy elég drága. pcx.hu -n lenne normálisabb áron csak a +pk miatt nem jó móka. Aprón látott esetleg valaki ilyet eladót a környéken? (Razer lenne a legjobb, esetleg Roccat vagy Steelseries)
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #38690 üzenetére
Itt is, de csak a pályán.
Az mondjuk más kérdés, hogy pár gyökeret én is levernék a red bull-ból. Siklenka malac fejét is megcipőzném szívesen a KAC-ból
Ha esetleg valami baj érné holnap este ahhoz semmi közöm
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #38286 üzenetére
Igen. Azért belelapoznék mondjuk egy 2086-os történelem könyvbe, hogy mit írnak majd erről korszakról. (Mondjuk 2000 és 2015 között. )
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Tud esetleg valaki egy eladó ilyen cuccot itt a környéken?
A becsületes neve : Belkin Nostromo N52te.
-
cannibal
senior tag
válasz
juliabrilke #38175 üzenetére
Szia! Találtam egy Asus 7300GT 256MB Silent-et. Nem tudom megnézni, hogy jó -e. Tesztelésre oda tudom adni és ha jó akkor megbeszélünk egy árat. Tovább pü, ha érdekel.
-
cannibal
senior tag
válasz
Xirtam #38090 üzenetére
Esetleg a Zrínyi úton van egy laptop szervíz. Mondjuk nekem van egy sztorim velük kapcsolatban, de amúgy lehet hogy szívesen segít. Az biztos alkatrészük az van dögivel. (Látszólag elsősorban régebbi laptopokhoz.)
-
cannibal
senior tag
válasz
madarasz92 #37546 üzenetére
Nem is egyet szeretne eladni
Amúgy tényleg érdemes megvenni, nagyon jó. Csak vigyázni kell vele, mert könnyen függőséget okoz
-
cannibal
senior tag
Hali, esetleg van valakinek egy normálisabb egere eladó?(Esetleg paddal együtt?) Rájöttem BF3 közben,hogy a noname egerem felbontása kicsit nehézzé teszi az apróbb precíz mozgásokat. Ha valaki tud segíteni privátban megtalál. (Roccat, Razer vagy hasonló cuccokat keresnék.)
-
cannibal
senior tag
Nekem kinyirták az oldalamat a parádét legalábbis a régi cím nem elérhető és .net végződéssel indult egy új. Sajnos itt már nem érem el a sport tv-ről rögzített nfl meccseket.
Megnézné valalki, hogy azon az oldalon amit ő látogat fent vannak -e a meccsek? Nagy segítség lenne. Pláne, ha meghívót is tudna küldeni az oldalhoz. Köszi előre is.
-
cannibal
senior tag
válasz
Xirtam #37140 üzenetére
Érdekes, erről erősen megoszlanak a vélemények. Pro és kontra is vannak érvek rendesen. Sokat olvasgattam én is ebben a témában és nehéz dönteni. Néha erre húzok inkább, néha arra
Erre a szituációra vannak a visszautasíthatatlan ajánlatok, amikor kifog valaki egy kellemes példányt nagyon olcsón akármelyik oldalról.
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #37139 üzenetére
Vagy X41 ez se rossz!
-
cannibal
senior tag
Hali! Van esetleg valakinek eladó Xonar DG-je (vagy olcsó Xonar) illetve vezetékes XBOX360 kontroller. (PC-hez használnám.) Ajánlatok -> pü. Köszi és jó hétvégét
Továbbá 2db 12cm ventimet eladnám. (Kihasználatlanság miatt.)
-
cannibal
senior tag
Hali, ha valakinek van eladó esata kábele olcsón akkor kérem keressen meg privátban. Köszi.
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Jár vki innen BP-re ? Lenne egy cucc (fejhallgató) amit el kellene onnan szállítani nekem. Ha valaki úgy érzi tud nekem segíteni, kérem keressen meg pü-ben.Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest