- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hát skacok, nem egészen értem a problémát. Pofon egyszerű a dolog a tűzoltó, a katona, a rendőr, feladatkörüknek megfelelő életkor elérésekor, kapjanak egy íróasztalt, és a tapasztalataik alapján még pár évig segitsék az adott állomány munkáját. Pl tűzoltókám 50 évesen is be tud járni egy üzemet, hogy ott minden rendben van-e. Amikor korkedvezménnyel nyugdijba megy, onnantól NEM lehet másod állása. Vagy nyugdij vagy a jól fizető "tanácsadói" állás. Márpedig azt, hogy akinek a nyugdijja elér egy bizonyos összeget NEM vállalhat másodállást, törvénybe iktatnám, és aki megszegi letöltendő börtön munkát kapjon. Ugyan ez a helyzet az adócsalókkal. Ahány forintot csal annyi nap börtön munka. A börtönben pedig azután járna az ellátás, ahogyan a munkáját végzi.
Szóltam uff uff
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Makón van a gyártó (váll ker kft), itt meg a Kálvária tértől visszább a város felé van egy cég, Bakay-n is van valaki a Vásárhelyi Pál utca előtti kis ipari parkocskánál. .
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
regvoltrossz
aktív tag
Az egykori festékgyár helyére -a bajai út mellett a két vasúti átjáró között jobbról- akart építkezni olyan 8-10 éve ha jól emlékszem. A "cseréről" nem tudtak megállapodni annak idején a várossal. A Fonógyári úti kereszteződés felújítását vállalták volna, a 3-as villamos pályájánák egy részét is felújították volna, valakinek azonban elszállt az agya és azt követelte, hogy akkor a két vasúti átjáró alatti aluljárót is építsék meg amit már nem vállaltak.
Egyébként emlékszik még rajtam kívül valaki arra, hogy annó a város úgy járult hozzá az M5 autópálya építési engedélyéhez, hogy csak akkor valósulhat meg ha a téglagyártól a felhajtóig négysávossá szélesítik az utat? A repülőtér hozzájárult a kisajátítások is megtörténtek és annak idején elég sokat cikkezett erről a helyi média is. Azóta sem lett ebből semmi, pedig az autópálya már több éve át lett adva és a rá- és onnan városba hajtó forgalom a kétszer egy sávos 55-ösre zúdul.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest