Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martonx
veterán
Baromság. Én az asszonynak anno (hű már 7 éve) a Tescoban vettem valami olcsó gyűrűt. Az enyémet az esküvő napja óta nem hordtam. Mégis tökéletesen megvagyunk, a harmadik gyereket várjuk.
SZVSZ a gazdagoknál van a legtöbb válás, pedig a te logikád szerint náluk van a legnagyobb össztartozás ... -
LordVader80
őstag
Afrikát azért tartom aggályosnak, mert kurva sokan vannak, és abból kb mindenki az életbenmaradásért kűzd, mi van ha egyszer azt mondják: lof@sz a fejlett országok seggébe, nekikmegyünk... ezen lehet, hogy nevettek, hogy no technika, infrasturktúa, ipar, gazdaság, meg semmi, ugyan mit akarhatnak, de a második legnépesebb kontinens, talán 1 milliárdan is vannak, mi van, ha mondjuk megindulnak Európa felé? Abban sem lennék biztos, hogy Kína/Oroszo. nem támogatnák őket... persze nem hivatalosan.
-
Sztem sem a gyűrű a lényeg. Ha pölö vállaltok gyereket, akkor ő sokkal jobban szimbolizálja az összetartozásotokat mint egy darab fém. Vagy hogy kiveszed a házimunkából a részed. Engem ezért szeret az asszony: szar vagyok az ágyban, de legalább porszívózok meg mosogatok
A 2.VH-hoz: Azért azt ne felejtsük el h Mussolini meg I Sándor(különösen az Ő halála 1934-ben) nagyban hozzájárult a németek terjeszkedésének a világháborúvá válásához...
-
macilaci78
nagyúr
Tegyük hozzá, hogy a körítéssel, meghittséggel egy gyermekláncfűből fűzött gyűrűvel is le lehet érni a hatást. Nem szeretem a mesterkélt dolgokat. Olyan ez, mint az óvszer. Ha van nálad, számító disznó vagy, ha nincs, mié nincs?
Az oltárnál legyen meg az a gyűrű, ami a végleges. -
-
Sada88
aktív tag
Jaja de ezt nem reklámozzák ,bár tegyük hozzá,hogy vonatkozni fog
Mert egy dolog,hogy felvették őket BScre és az akkor épp aktuális jogszabály vonatkozik rájuk , de amikor átmennek majd MScre akkor már az akkori fog rájuk vonatkozni
bár nyilván ezt így senki se közölte velük ...
Azt én se értettem mért kellett a dábteppet ennyire erőltetni :
-
Luighi
senior tag
A 3.000.000.000.000,- forintból, amit elvettek tőlünk, lehetett volna fejleszteni a gazdaságon.
Ha azt teszik, nem is haragudok meg érte, hosszútávú befektetés lett volna...
Az a furcsa, hogy mi, közönséges földi halandók, tudunk egy csomó jó dolgot, amivel előre tudnánk lépni - a "vezetőink" ezeket vajh nem látják?
-
Egy tűzoltó akinek ez választott szakmája, ne mehessen korkedvezménnyel nyugdíjba! A Nővérem patológián dolgozott, fiatalabbként nyaranta segédkeztem ott. Mégsem panaszkodom.
6-7-8: Nézd, most is családok szakadnak szét, Viktor és Ferenc miatt. Akkor meg legyen értelme, korrupció nélkül.
9. nyema benzinkártya. még1x: ha közszolgálat, akkor köztulajdon. Vagy ok, kocsi kártya,telefon, titkárnő meg miegymás, de akkor nincs fizetés!
15. szükségszerűen nem ellene, de jól látod: az egyik felesleges. mert adózott jövedelemből sarcolnak még...hát dögöljön meg mind1ik.
-
Viktoréknak igaza van...hmmm...szerintem aki 89 után a parlamentben volt, annak lapops pofa de nagyon. Egyedül Kuncze szólalhat meg, de csak mert Ő volt az első stand-up komedista a "tisztelt házban".
1: Az elöregedő társadalom miatt sajnos nem megy. Én úgy fogalmaznám meg, hogy a 2. gyerek után a cigányokat sterilizálják kötelezően.
2: Ez elég erős, mert önhibán kívül kihívásokkal küzdő embert még lejjebb nyomni...nem fair na. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét egy apróságra: nem fogyatékos, hanem fogyatékkal élő! Fogyatékos Viktátor meg a slepje, fogyatékkal élő meg a siket, vak stb.
3: Én már 3x kb 1 évig voltam munkanélküli. Soha egyszer nem kértem segélyt. Nem tartom magam parazitának. Megoldottam, és meg is fogom oldani. Tegye ezt mindenki, vagy ....
4: Majdnem Ok, csak a 60800ból nem tudsz előtakarékoskodni. Sztem reálérték fixálás kell neki.
5: Korkedvezményes lófaßa minden igénylőnek a seggébe. Én nem mehetek korkedvezménnyel nyugdíjba csak mert:
-----: van egy érszűkület a kisagyamban, ami bármikor megölhet?
-----: van egy jóindulatú daganat a gyomromban?
-----: van egy rákos, a kislányát egyedül nevelő nővérem?
-----: van egy csigolyasérült édesapám?
-----: egy szívnagyobbodott édesanyám?
OK értem én külön külön nem , na de együtt? Lééééééci....
6-7-8: Sztem aki támogatott karon végez kerüljön be egy adatbázisba, ahol majd egy 1xrű program kisorsolja az adott pozícióra alkalmas diplomást(értem itt az ország vezetését és közalkalmazotti státuszt) Ezt nem lehet elutasítani csak teszemazt 5-8 év múlva lelépni. Addig meg a kötelező pozícióban Ő és a családja ( egyenes és oldalági rokonok a fel illetve lemenőkkel együtt!!! ) anyagi és büntetőjogi felelősséggel tartozik.
9: Teljesen igazad van!
10-11: Ábrahám Lincoln mondta a következőt: Aki a közzt szolgálja, az tekintse magát köztulajdonnak! Rgo- nincs semmi, csak a mindenkori minimálbér 3x-osa! (Megj: dögöljön meg az összes politikus) Egyebekben meg a 6-7-8 a mérvadó!
12: Ez már engem is régóta foglalkoztat. Miért csak az USA-ban lehet kivinni utat építeni őket? Ha szökök lelőni, ha nem , akkor olyan fasza úthálózatunk lenne hogy csak.
13: Amíg nem mi vezetjük a világgazdaságot ezt nehéz megtenni. Addig meg ott a 6-7-8 pontok felelősségi köre.
14: True...true
15: Én a sok kulcsosban hisze, és a minimálbért is megadóztatnám. Viszont a már adózott jövedelmet nem. A kereskedő örülne mert lenne fizető vevő, lenne miből nyereségadót fizetni, mi meg vehetnénk egy rakás dolgot magunknak.Én is csak a saját álmaimat írtam le
-
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
APEH álláspontja szerint 20%-kal eszik többet a benzinesnél a gázosra alakított kocsi. Ez derül ki az APEH által kiadott üzemanyagnormából is.
-
Én abban hiszek hogy a 15+ éves konstrukciók a legjobbak. Nem volt még precíziós gyártástechnológia, ott egy alkatrész óhatatlanul túlméretezett volt. visszasírom az 1986-os Ford Scorpiómat. 2.8 literes motor kipufogó-gáz visszavezetéssel és csak 145 lóerővel. de ment és ment és ment. 15 év után is a gyári értékeket lehetett mérni a zöldkártyánál. Sajnos az átlag 11 liter kicsit csípős lenne most benyából( automata váltóval).
Én abban hiszek a régi géperejűjáróművek sokkal inkább a jövőnek lettek tervezve.
-
-
-
Rick4
félisten
A noti törlesztője pl HP Compaq 620-as esetében 24 hónapig 2915Ft, a kezdőrészlet pedig 29940Ft, ez összesen 99900Ft, ez szerintem jó ár érte, 90K körül indul (pontos típustól függően) egyben fizetős verzióban. És ha most fizet elő az otthoni netre (amire úgyis előfizetne) akkor vállalható a dolog.
-
Az utalás még nem jelent teljesítés igazolást! Abban igazad van hogy utaláskor vélelmezhető a szóbeli szerződés ráutaló magatartás alapján (ha nem volt írásos szerződés), de még ekkor is elhangozhat két különböző állítás ami kioltják egymást.
Szvsz ez konkréten szopó ág
Mert ugye az utalás pillanatában még nem tudhattátok hogy vmi nem stimmel. Ezt viszont papír híján nem tod bizonyítani.
-
Luighi
senior tag
Na, ez korrekt hozzáállásnak tűnik.
A kulcsszoftosok esetében azt nem értem, hogy ha ennyire szigorú szabályok kötik őket, akkor miért nem hívják föl a láma vevő figyelmét az ilyen apró részletekre?
Ha én kerülök a boltocskámban kezdő, nem hozzáértő vevővel szembe, akkor rászánom az időt, végigveszünk mindent...Legközelebb tőletek vásárolunk, ígérem
-
Rick4
félisten
Windows telepítőnél le van írva, hogy nem adhatod a programot bérbe? Le. Itt le van írva? Nem tudjuk...
Persze, minden attól függ, a program forgalmazója- gyártója milyen jogokat engedélyez a felhasználónak. Nyilván utólag okos az ember, de ezek szerint ilyen szempontokat is figyelembe kell venni a döntésénél.
-
-
ch003067
addikt
Felfüggesztettet? Még azt az öreg fasit faszit is lecsukták, akinek :
bementek a portájára, ellopták valamijét, aztán áramot vezetett a kertésbe, kilopták a rendszerből az akksit, megint megcsinálta, és agyoncsapott valami tesvírt az áram, és ezért kapott azt hiszem 2 évet, vagy mennyit.
Úgyhogy ha lelőnél valakit önvédelemből, akkor 100, hogy lecsuknak...
-
Polemius
senior tag
Neked is azt tudom javasolni, amiről már korábban is volt szó:
paprikaspray, szóró fajta. Nem vékony sugárban fújó és nem ammónia vagy más kölni jellegű töltet.Esetleg hangspray (marha erős és éles hangja van, közelről fizikai fájdalmat okoz és igencsak figyelemfelkeltő).
Mindkét eszköz ugyanarra jó: lehetővé teszi, hogy elhagyd épségben a helyszínt.
Általában váratlan helyzet (nem készülsz rá, nem tudsz magadhoz venni semmit, nem érsz rá kotorászni, nem melegítőben vagy hanem esetleg kényelmetlen, akadályozó ruhában, csomaggal). Az adrenalin miatt beszűkült tudatállapot (menekülsz vagy harcolsz ösztön) amiben nem vagy képes gondolkozni hanem zsigeri reakciók vannak, remeg a kezed, hiperventilálsz. Ezt akkor is nehéz leküzdeni, ha bármiféle képzést kaptál vagy nem váratlanul ér a helyzet.
Szóval olyan eszköz kell, amit egyszerűen, ösztönösen és pontatlanul is tudsz használni. És még így sem árt gyakorolni.
Na meg az is fontos, hogy a nem várt eseményre is felkészülj. Nem parázni kell folyton, hanem kéznél tartani amivel védekezhetsz (ha a táskád mélyén van, akár egy golyószóró is lehet, semmit nem ér). Na és a legfontosabb, felismerni a lehetséges veszélyhelyzeteket.szerk:
(#101) dying_starSzeged annyira azért nem mindenhol és nem minden időpontban nyugis. Legalábbis nem mindenkinek.
Én általában nem hordok magammal semmi különöset önvédelemre. De nem is vagyok apró darab és többnyire fel tudok úgy lépni, hogy ha valaki pattogós kedvében van, lehiggadjon. Na meg van ami _mindig_ nálam van, még ha nem is önvédelemből hordom alapvetően.
De bizony van amikor viszek spray-t vagy khm.. más eszközt. Például kóbor kutyák ellen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest