- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló!
Eladó picipézért egy nagy teljesítményű Minolta Di251 hálózati nyomtató + fénymásoló, duplex egységgel, 2 papírtálcával, hibás lézeregységgel (pH-ról 20k-ért beszerezhető hozzá).
Eladó továbbá egy Skoda Superb egy nyarat futott alufelnije: Venus 7,0J x 17” ET49 5x112
Az egyiken van egy kis karc, amúgy hibátlan.Keresek felnihez központosító, más néven tehermentesítő gyűrűt, 4 db-ot,
60,1 -> 57,1 méretben -
[HUN]Tyson
senior tag
Hi all!
512 DDR400-at keresek, lehet noname is, 2x256 is játszik, feltétel a jó ár és 3 nap memtest gari.
Priv plz!
Köszi!
-
-
[HUN]Tyson
senior tag
Holnap délutánig keresek 512 DDR1 400at és egy akármilyen dvd írót.
Lehet ajánlatokkal bombázni.boba, Te tartasz ddr1et, vagy ilyet már csak bontóban adnak?
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz Winner_hun #25133 üzenetére
Szétnézek én is az irodában és egy néhány 10 darabbal lehet hogy hozzá tudok járulni a projekt sikeréhez.
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz macilaci78 #25131 üzenetére
Mediamarkt?
Vagy gyere ki a József Attilára érte 3ig, ha érdekel, priv. vagy tel.Szerk: Bakker, most nézem h neked DVD kell, nálam meg csak cd van. Akkor sorry.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi all!
Vevő vagyok olcsóért 512MB DDR1 ramra, és egy jó állapotban lévő dvd íróra.
Jelképes összegért eladó egy teherautónyi vonalas telefon, és rengeteg alkatrész.
Láttam itt visszább van néhány eladó Simson! Privi jöhet árral, állapottal és egyéb jellemzőkkel kapcsolatban!
Thx!
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz zolynet #24137 üzenetére
Így van, jól látod a helyzetet. Nem férünk már el a raktárban, és kiszórunk minden régi vacakot. Úgy néz ki, hogy megy minden a sándorfalvi úti szeméttelepre. Kiszedtem belőle, ami még használható.
Egyik ismerősöm meg szombaton fog levágni egy irtó nagy bikát, és véges a mélyhűtőkapacitása. 5-600 kg húst nehezen rak el.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Eladó:
8db 14-17" CRT monitor, az egyszerűség kedvéért mondjuk rá mindre hogy rossz (kép van, csak vmi baja van . De az is lehet, h jó is van közte
Ár: max egy Sport szelet (/8db) Lemehetünk egyészen 1db "Kösz!"-ig is2db HP DeskJet 710C, 1db LaserJet 4P alkatrésznek, de az is lehet h használhatók (nincs kedvem kipróbálni). Árképzés hasonló a monitorokéhoz.
Meg van még 2-3 őskövület PC, de ezekhez sincs túl sok ambícióm vizsgálgatni.
Ha nem kelnek el, mennek a bontóba.
Más: Több száz nyomógombos, hagyományos telefon, sok alkatrész (Trifon, Harmony, PH128)
Más: Marhahús friss vágásból, garantáltan tanyai tartás. Erről bővebbet pü-ben.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Szegeden hova lehet vinni irodai kacatot? Öreg PC-k, félrossz monitorok, nyomtatók, bill, egér, stb.
Ami használható még vmire belőle, azt kiszedem, de a többit szeretném elpasszolni vhova. Bontó? Méh? -
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
VW bontót, vagy frankó VW alkatrészboltot tudtok szegeden (vagy környékén)?
-
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló!
Nem tudjátok Szegeden melyik bót AVG viszonteladó?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló szegedi pécé bótosok!
Kinek milyen legnagyobb IDE vinyója van raktáron? Nem a jövő héten, hanem most.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Szegeden hol vesznek vissza kifogyott tonert, faxszalagot, egyéb ilyen veszélyes hulladékot? Ránkszaporodott, kukába dobni meg nem akarom.
Egy láda színes prospektus is lenne, ezt hova? -
[HUN]Tyson
senior tag
Helló Szegediek!
300k-ból mi az a max noti, ami kihozható? Férjen ebbe bele egy táska, pótegér, meg xp vagy vista.
És ne kelljen a Szeged vége táblát látnom érte. Ergo szegedi bótosok előre. -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Az irodai raktárban felhalmozódott az évek alatt néhány nyomtató és crt monitor, kisebb-nagyobb hibákkal. Ezeket nincs időm és kedvem próbálgatni, h melyiknek mi a baja, egy az egyben megszabadulnék tőlük. Persze kidobni azért nem akarom csak úgy őket, vmennyi zsé azért jó lenne cserébe.
Milyen lehetőségek vannak erre Szegeden? PC bontók?
Ajáljatok párat plíz! -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Segítsetek plíz!
Egy külső USB-s, RJ45-ös vinyókeretbe keresek IDE vinyót. A keret sajnos passzív, ezért jó lenne minél kevesebb tányéros kivitelt találni, hogy minél kevésbé melegedjen. 24/7-ben menne. 250-500GB között, valami megbízhatót.
Tervezek vmi ventit ráfordítani, de azért jó lene, ha nem nagyon melegedne.
Melyik a legmegbízhatóbb márka?Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Segítsetek gazdát találni egy 3-4 éves német vizslának (ivartalanított kan). Csak kertes házba, kiskertbe, tanyára, mert nagy a mozgásigénye. És csak jó kerítéssel, mert vadászkutya ösztönével elég menős.
Mindenki kérdezze meg az ismerősöket plíz, és ők is kérdezzék meg az ismerőseiket.
Thx!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Nincs véletlenü vkinek eladósorban egy 256-os ddr400, szemtelenül olcsón?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Ugy néz ki, megmihálylott a moncsim. Javítható (ésszerű határok között), vagy kuka?
Old fox, szerinted?
-
[HUN]Tyson
senior tag
256-os DDR1-et keresek, olcsót.
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz LordVader80 #5065 üzenetére
Láttam, de nekem tényleg olyan motyó kellene, ami 1-2db 10000HUF-osba belefér.
Vagy akkor módosítok egy kicsit a kérdésemen: Mi az a max kombináció (lap, cpu+hűtő, mem, vga), ami belefér 20000Ft-ba?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Minimál gépet keresek picipézé. Lényeg, h az XP-vel szeressék egymást.
Igazából csak deszka, proc, mem, vga is elég, a többi van.Kulcsszavak: XP, picipézé
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
USB-s nyomtatót szeretnék a gép parallel portjára kötni, mert a könyvelészeti programban nem lehet beállítani, h USB-re nyomtasson. Próbáltam már mindenféleképpen átirányítani a portokat, de csak nem jó.
Szóval olyan kábelre lenne szükségem, aminek az egyik vége párhuzamos DB25-ös apa, a másik pedig vagy USB A anya, vagy B usb apa.Remélem érthető voltam. Van egyáltalán ilyen a világon?
Ilyet találtam, ennek mind a 2 végén az ellenkezője kellene.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Üdv!
Szegeden hova érdemes vinni mobilt szervízeltetni, ahol nem baxnak át a palánkon? Nokia.
Más: Nokia 6101-hez adatkábelt vki 1 adatlementés erejéig nem tudna nélkülözni?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Pálinkás jóreggelt Szeged és környéke!
Halmozzatok el plíz SD RAM ajánlatokkal!
pmheros: Thx a ventit, hibátlanul és csendben teszi a dolgát. Bár némi inkompatibilitási probléma fellépett, de egy fél óra barkács segített ezen.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Nekem is inno 7600gst zörög a gépemben, és semmi gond vele, csak a gyári hűtője hangos.
Igaz, 1 már meghalt nálam, de az az én feledékenységem számlájára írható. Mikor bejöttek a nyári nagy melegek, nem jutott eszembe, h télen teljesen jól elvolt passzív hűtéssel, de azért a kánikulában nem ártana ráfordítani egy ventit.
Gyári venti vissza, nagykerbe vissza, 2év gari újraindul.
Jönnek a hidegebb idők, asszem erre is rádobom a passzívot. Csak nehogy júliusban megint így járjak! -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Olyan 8cm-s ventit keresek szegeden, aminek csak az egyik oldala a szabványos szögletes négycsavaros, a másik oldala síma kerek (régi kis tápba).
Lehet új is, ha lehet kapni vhol, de használt is. -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz BobChemistry #3584 üzenetére
Mikor én jártam kb 5 éve, elég lepukkant volt (salétromos falak, miegymás.....), feljavították azóta?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Nekem egyszer a hajnóczy utca elejéről vitték el az autómat, mert 10m-es rakodástábla van kint. 1km magas oszlopon, h nehogy észrevedd. és ugye ha a körútról fordulsz, a gyalogosokat is akkor engedi a zöld. Namármost én inkább a gyalogosokat figyeltem, mint a nehezen látható táblát. Ez van. Nem vettem észre. Elvitték. 10 percre hagytam ott.
Nem is ez a vicc. Az a durva, h akkor éppen a nagymamámért mentem, hogy bevigyem a kórházba. És autó sehol. Elmentem a Méreybe aztán kibuszoztam a Bakay-ra. Kb 2 óra időveszteség (meg 10k bünti). Mi van ha közben vmi baj történik, mert nem érek oda időben? Ki a felelős?
Hogy egyszer telecsulázok egy ilyen sárga szart a lehúzott ablakon át, az is biztos. -
[HUN]Tyson
senior tag
Üdv!
Nem tudja véletlen vki a szegedi extrémdigitál számát? A honlapjukon nincs, és se a 198, se a 197 nem tudja -
[HUN]Tyson
senior tag
Néhány száz hsz-sal ezelőtt volt szó arról, hogy multiméterrel lehet mérni a cerkaaksikat, hogy szar-e. Hogy is kell ezt pontosan?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Nem tudjátok véletlen, hol lehet szegeden legolcsóbban X1950Pro-t kapni?
Néztem már pár árlistát, de nem vágom az összes bótot.
Aktív témák
- Motoros topic
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest