- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Intelligencs #16002 üzenetére
gigaháj lool
le kell cserélnem a memókat azonnal, hogy menjen rendesen a krájzisz 3
-
Djuree
félisten
válasz
localhost #12093 üzenetére
az a jó, hogy még a cég nevét sem tudja, ahová állásért ment
el is zavarnám egyből...
nálunk volt fősulin egy srác, zh-t írtunk, későn ért be, de a tanár rendes volt és nem zavarta ki, csak megkérdezte mi a zh témája. a gyerek még ezt sem tudta, hogy miből kellett volna készülnie....ezután nem láttuk többet
-
Djuree
félisten
válasz
nyunyu #10840 üzenetére
én az utóbbi évben voltam vagy 100 interjún, kb. harmada szólt vissza egyáltalán hogy nem nyert
sok paraszt van azt tudtam, de hogy ennyi
éppen a héten kaptam egy levelet hogy nem nyertem meg az állást, amin fél éve voltam interjúnhát gratulálok nekik, már magam is rájöttem
most úgy néz ki lesz jó melóm (kopp-kopp-kopp), így is érdekes hogy 1 éve nem találtam melót egy villamosmérnöki diplomával. igaz nem nagyon megy az angol szóban, ez sok helyen kizáró ok volt. igaz hogy lusta pöcs voltam, ennyi idő alatt már felsőfokúm lehetne ha foglalkoztam volna vele... -
Djuree
félisten
hello boltos urak!
égre-földre keresek asus p5k alaplaphoz hátlapot.
nincs valakinél elfekvőben?
ha van akkor várom a pü-t.
sry az off-értthx
-
Djuree
félisten
fontos kérdés:
3 napon belül a pénzem is vissza lehet igényelni? vettem egy akkutöltőt de nem működik, visszaviszem ahol vettem. vagy csak cserélik egy ugyanilyenre? -
Djuree
félisten
Sziasztok!
Munkát keresek, leginkább szervizes szeretnék lenni, Budapesten.
Ha esetleg valamelyikőtök tud valamit ajánlani, vagy tudja kinél/hol kellene érdeklődnöm munka után, az legyenszíves keressen meg priviben.Előre is köszönöm
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #7127 üzenetére
az miért baj hogy nem ért hozzá és megkérdezi?
ja te biztos mindenhez értesz, bocs
nekünk is már legalább 10 éve van számgépünk és fater nem használja, kb. ő is ennyire ért hozzá, talán még ennyire sem
ő máshoz ért, a saját munkájához pl., ezért nem kell valakit SATU-nak nevezni....
a mondást látom nem ismered: kérdezni nem szégyen...
-
Djuree
félisten
erről a kiskeres dolgoról:
régen jó üzlet volt, anno még én is tervezgettem a számtech boltot. de mostmár nálunk kis vidéki városban is sok a számtech bolt és sorra szűnnek meg, csak 1 maradhat. pesten meg pláne így van.
nekem is a legutolsó dolog a számtech boltban vásárlás.
-elsők az apróhirdetések (sok olcsó cucc van és sok zsír új, gari annyira nem fontos, minőségi terméket veszek újan, elég kicsi az esélye hogy rossz, vagy elromlik gari időn belül, ha mégis akkor megy szervízbe, a szervízdíjat kifutja mint amennyivel olcsóbban vettem a cuccot, persze valószínűbb hogy el sem romlik ha normálisan használom).
-jönnek a "nyilvános" nagykerek.
-aztán jönnek a bazárosok, itt szinte 100% hogy van ami kell és olcsóbb még itt is mint a kisker.
-eztán jön csak a kisker...ennyit erről. ez nagyrészben az internet elterjedésével lett ilyen...
-
Djuree
félisten
bakker most látom hogy elhullott a mistral
de sajnálom
pedig néha voltak nagyon jó áraik, én is meg a haverok is sokat vásároltunk ott. gépházat mindig ott vettem, olcsó és jó házaik voltak. -
Djuree
félisten
ha valaki pc tuningról kérdez benneteket akkor itt a válasz:
pctuning -
Djuree
félisten
válasz
Dr. Romano #6173 üzenetére
"azt kell figyuzni hogy mindkettő egy vagy kétoldalas legyen"
ezt nem mondod komolyan. ez olyan mintha azt mondtad volna, hogy mindkettő ugyanolyan színű legyen
-
Djuree
félisten
ebből a srácból még nagy szaki lesz
én is így kezdtem anno kb. 10 évesen, hogy autoexec meg stb. mik azok? nekem nem kellenek csak a játék könyvtár. töröltem mindent amit csak tudtam a játék mappán kívül
most meg a saját hibáimból tanulva igencsak otthonvagyok a témában...
habár anno (nagymamám szomszédja szervizes, ingyé megnézte a gépemet mindig, persze azért honoráltuk mindig valami piával) minden héten ott volt a gépem legalább 1 napot mert mindig elbasztam valamit
-
Djuree
félisten
válasz
kenguru99 #5477 üzenetére
sima xbox vagy x360? ha x360 akkor 3 év microfos gari van ha nem flasheltetted ill. nincs benne hűtásmod. felhívod a microfos supportot és jönnek egyből a gépedért. elviszik és 2 hét múlva visszakapod, vagy újat kapsz vagy megjavítják. persze csak ha be van reggelve a supporton a géped.
-
Djuree
félisten
hoppsz tegnap elfelejtettem Boldog Karcsit kivánni a boltosoknak. ha már mindig olyan jót röhögök a történeteken akkor megérdemlik a jókívánságot
-
Djuree
félisten
válasz
krazputyin #4956 üzenetére
én hamar felidegesedős tipus vagyok sajnos
én már ettől kiugrottam volna a pult mögül és a földbe döngöltem volnaez nem vicc...
még jó hogy nem vagyok boltos... -
Djuree
félisten
Bakker!!!
Ezt halgassátok:
Haver felhív hogy nem mennek a játékok a zsír új gépén. Mondom ok, átugrok megnézem.
8600GT kari van a gépében. Ott figyel fent az Ati-s vga driver!!!
Mondom ez mi, hogy? Azt mondta így volt, ő nem nyúlt hozzá.
Eleve hogy a fenébe ment fel az Ati driver nvidia kariraNa mind1...
Valami hozzáértő szervizes biztos napok munkájával felszenvedte.
Én meg leszenvedtem de nem akart az nvidia driver felmenni utána
Ideges lettem és újrahúztam a wintMost jó a gép, nvidia driverrel
-
Djuree
félisten
válasz
deMarco #4628 üzenetére
én is villanyosmérnök vagyok
régen én is javítgattam minden fostalicskát. volt amit olcsóbb lett volna újonnan megvenni de én megjavítottam olyan alkatrészekből amik drágábbak voltak mint az új cumó lett volnacsak azért, mert szerettem/szeretek bütykölni és öröm volt ha ÉN csináltam meg valamit.
mostmár nem állok neki, egyszerűen nem éri meg. még annyire sem mint régen. kidobom és veszek újat.
mostmár a szervízben sem értenek sztem jobban hozzá mint én. ők is kidobják általában és hozzák az újat.
ilyen lett a világ, el kell fogadni, úgysem tudsz ellene mit tenni. -
Djuree
félisten
én mindig így csinálom. (persze ha nagyon kis hiba van amit pár kattintásból meg lehet oldani akkor nem rakok új win-t
)
hamarabb felmegy a friss, szűz win mintha elkezdenék hibát keresni meg megoldani.
1 óra alatt fenn van a win, 2 óra alatt minden progi meg beállítás kész.
ráadásul a friss win a legjobb, a hibajavítás csak ideig-óráig jó, aztán megint összeomlik a rendszer, de ezt biztos tudod. -
Djuree
félisten
haverom pont motorvezérlőt keres egy 160-as maxtorhoz.
mondtam neki hogy egyszerűbb ha vesz egy teljes elektronikát hozzá.
(értünk hozzá, ez a szakmánk, ki tudná cserélni a motorvezérlő ic-t is akár).
csak ehhez pont nem találtam itt a ph-n. lehet jó hozzá az ugyanilyen sorozatú csak pl. 80 gigás winyóé vagy 120-asé. de ezt mondtam neki én nem fogom kikisérletezni -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4497 üzenetére
bakker hogy tud a gépbe hugyozni a kutya?
beengedi a házba a kutyáját?
vagy a gép volt a kutyaház mellett? -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4458 üzenetére
nem, téged nem
csak azokra gondoltam akik nem böcsületes munkával jutottak a dolgokhoz.
ezeket nagyon utálom.
nap mint látom az utcán a kis szőke kurvákat 30-40-50 millás kocsikban... -
Djuree
félisten
satu család
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4297 üzenetére
az öreg nagyon tudott
nyugodjon békében -
Djuree
félisten
persze hogy poén volt
ennek a fegyvernek semmi értleme, egy vascső ugyanez csak jóval nagyobb sérülést lehet vele okozni
olyan mint egy teleszkópos autóantenna
nagyfaternak elektromos ösztöke van felakasztva az ágya mellé
poffsoft:
vedd meg mindkettőt és a ''gyengébbet'' add nekem
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
bakker a vevők nem furcsállják hogy egy vipera van a boltban?
vagy el van rejtve a pult alá?
jön egy akadéskodkodó ember ,te kiengeded az ákváriumból a kígyót és elbújsz a raktárban. mire kijössz már fexik is a csávó
nem kell ahhoz lágy rész hogy bele tudjon harapni, az izomba is bele tud harapni. -
Djuree
félisten
válasz
as_Rock #4162 üzenetére
na igen.
ráadásul a hét, 7 napjából kb. 1 nap vagyok otthon, akkor sem netezni megyek haza, de persze hogy én basztam el, már azzal fogadnak mikor belépek, hogy elbasztad a netet csináld meg, mert a virágos oldal nem jön be
talán elő kéne fizetni gyorsabb netre, de az meg drága. hát ez egy ilyen biznisz...meg talán nem kéne a hugit a gépre ráengedni, és akkor nem is kéne állandóan rendbehozni a gépet. -
Djuree
félisten
válasz
Balinov #4105 üzenetére
hát igen, tökéletesen felesleges, úgyis elavulnak, meg jobb szeretem a saját magamnak tetsző és kellő progikat én magam felrakni, oda és ahogy én akarom.
ez gondolom a hozzá nem értőknek lenne, de annyi mindent felpakol hogy még rosszabbul jár mintha egy szűz win-t rakna fel. -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4096 üzenetére
mi az hogy nem másét használod, tessék csak másét is használni
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4041 üzenetére
nekem volt ilyen restartos vírusom.
bekapcsolt a gép és kiírta hogy 60sec múlva újra fog indulni és mentsem minden munkámat. de milyen rendes legalább szól előtte hogy újra fog indulni
sajna nem tudtam sehogy leírtani, csökkentett mód, nod32, adaware, spyware írtó, sehogy sem ment le.
ideges lettem winyó format és szeva vírus.
persze nekem külön 10gigás partíción van a win tehát nincs olyan problémám hogy elvesznek az adatok (ezt mindenkinek így kéne).
amúgyis kb. havonta nyomok egy winyóformatot, idegesít ha egy kicsit is belassul a gép. -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4028 üzenetére
simán
még jó hogy nem nekem kéne a megbízó elé állnom -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4026 üzenetére
nem kell pöcsölni...partíció törlés és volt vírus nincs vírus
egyszer éjszaka vártam a buszra és egy hajléktalan odajött hozzám hogy adjak már neki kis pénzt, mondom nem tudok sajnos.
erre megkérdezi hova megyek, eldumálgattunk, rendes palinak látszott (persze nem kívűlről).
azt mondta hogy Dubai-ban élt és milliomos volt csak a haverja beszopatta és odalett mindene.
ez már kicsit sok volt nekem is, otthagytam a fenébe
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
az semmi. nekem 15000 oldalt adtak fénymásolni, 1 napi feladat.
mondtam hogy szarrá megy a nyomtató, 5000 oldal után kell szervizest hívni elvileg, 3x kihívjam a szervizest nyomtatás előtt?
azt mondták csináljam, ez bírja. jól van mondom a főnök mondta akkor baj nem lehet.
elkezdem csinálni, fél nap alatt megvan 7000 oldal, mondom haladok, megleszek vele. persze a lapokat már gyűrte befelé rendessen, minden 1000 oldal után meg kellett állnom, kiszedni a beszorult lapot.
erre jön a főnök hogy miért nem vittem a copy generalhoz? bazdmed mondom te mondtad reggel hogy itt csináljam, direkt kérdeztem hogy BIZTOS, nem kéne a copyba vinni, nem, nem itt jobb lesz.
erre kiderült hogy a copyban gyorsabban megvan és még olcsóbb is
arról nem is beszélve, hogy így nem megy szarrá a gépünk...
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
Shadows #3957 üzenetére
mindegyik 6600gt-n van hsi, nekem is volt.
honnan tudod hogy már nem szerzett-e be hsi hűtőt is, mert nincs a hirdetésben.
arra egy külön kis zalman borda kell, kék színű párszáz ft, nekem is van eladó belőle.
lehet a hirdető nem tud róla, de majd rájön ha leég a karija, vagy valaki nem szól neki előbb, de ezért még nem kell leszólni.
net84:
nem értem miért fura hogy 2év 9hónap múlva baszódik el valami.
ami elromolhat el is romlik, Murphy szerint is.
nekem is volt olyan memóm ami élettartam garis és 3 évig bírta, ki is cserélték ahogy kell, pedig szüleim gépében volt, se húzva nem volt, se +fesz se semmi és mégis elbaszódott.
gondolom ahogy száguldoztak az elektronok benne, elkoptatták belülről...
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
Shadows #3948 üzenetére
ez miért lol
net84:
ez kis önmagamra emlékeztet kicsit (voltam vagy 14 éves).
még annak idején elromlott a vga-m és faterral elmentünk a boltba hogy még garis csinálják meg.
erre minden nap!!! bementem az üzletbe megkérdezni hogy kész van-e, már alig bírtam gémelés nélkül
gondolom örült az eladó...
3 hétig ezt játszottam, és az egyik nap nem az fogadott, hogy még nincs kész, hanem az hogy mindjárt hozom, valami kegyetlenül örültem, az volt az egyik legboldogabb pillanatom
mi az hogy 3 hónap volt a garból, akkor is meg kell csinálnotok ha már csak 1 perc van a garból -
Djuree
félisten
most vettem délelőtt 11kor monitort az egyik számtech üzletlánc boltjában.
előttem is voltak vagy 10-en meg utánam is jöttek vagy 10-en.
szombat délelőtt ilyen nagy hajtás szokott lenni -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #3595 üzenetére
nagy az isten állatkertje
-
Djuree
félisten
válasz
badgirl #3121 üzenetére
nem így van ez
szobtársam (csaj) bement a fürdőszobába előttem. mondtam, hagy menjek már én előbb csak fogatmosok 5 perc. azt mondta siet. jóvan mondom mennyé akkor, de megnézem azt a sietést. meg is láttam sajna
benn volt másfél óráig. mikor kijött megkérdeztem mi a kukit csinált eddig
válasz: hajat is mosott
azt hittem tökön szúrom magam ott helyben... -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #3085 üzenetére
ez igaz persze, de én nem is azt akartam hogy 40 ft-ért adja hanem pl. 120 ft-ért.
ez reális ár lenne sztem. -
Djuree
félisten
képzeljétek!
a volt osztályfőnököm számtecboltot nyitott. (kisvárosban, de még így is a konkurencia ott volt tőle 100 méterre)
ez még nem is lenne (annyira) furcsa, de annyira ért a gépekhez mint én a főzéshez (semennyire).
na mondom nézzük ebből mi sül ki
felvette üzletvezetőnek a suli rendszergazdiját (aki megint csak sík hülye volt a gépekhez).
rendeltem tőlük alaplapot (nekem olcsóbb volt mint máshol mert jóban voltunk), harmadjára hoztak jót
de nagyon rendes ember amúgy, nagyon segítőkész volt meg minden, mikor már másodjára kellett visszaküldeni a lapot, már én éreztem magam rosszul emiatt.
na mondom innen sem veszek semmi mást.
meg is szűnt a bolt 3 hónap múlva...
1. kisvárosban miért nyitott boltot (már volt 2), én is tudtam biztosra hogy nem lesz forgalma.
2. nem értett hozzá, se az üzletpolitikához.
3. ráadásul a konkurencia mellett (mondjuk az jó drága hely volt (üres cd még 200ft fölött van,múltkormuszáj voltam venni egyet, azért itt pesten 4-et 5-öt kapok
), meg a másik konkurens bolt meg jó áron adta a dolgokat.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
sycorax182 #3038 üzenetére
láttál te már komolyabb autocad rajzot? szarrá eszi a gépet...
-
Djuree
félisten
válasz
Shadows #3036 üzenetére
kis OFF:
ez olyan mint amikor tegnap voltunk egy ált. iskolában klímát szerelni és elbarikádoztuk magunkat padokkal hogy a kis lurkók meg a tanítók ne zavarjanak a munkában.
erre az összes kis törpe meg a tanítók is átrágják magukat a fal és a pad közötti 20 cm-es résen vagy eltolják a padotholott kb. 5 méterrel arrébb van még egy ajtó, de azt már nem látják vagy messze van és nem akarnak addig elmenni
ezek nem látják hogy dolgozunkvagy leszarják ennyire az embert...
pedig ők sürgettek hogy menjünk már mert nagyon meleg van bent, erre meg nem hagynak melózni, a végén már olyan ideges voltam hogy namég (ráadásul létrán dolgoztam és minden ötödik gyerek belerugott egy kicsit ahogy elszaladt a létra mellett, több mint 100 kiló vagyok és 2 méter magas és egy szar műanyag létrán álltam, már hajlott rendesen
).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged