Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
KaiotEch #29970 üzenetére
Ha a wireless lét neked elengedhetetlen volt akkor persze ahhoz mérten kellett a legjobbat választanod adott keretből, amennyiben nem akkor jól mondod: rossz vásárt csináltál. Amennyiben ez téged nem zavar és elégedett vagy engem sem. Nem mondtam egy szóval sem hogy gagyit kell venni, vagy hogy mind egyre megy, csak annyit hogy nem érdemes sokat költeni rá mert nem éri meg.
Egyébként nem fogok szélmalomharcot vívni senkivel. A kérdezőnek válaszoltam elsősorban. -
JackFeryll
őstag
válasz
ViZion #29967 üzenetére
Nem vagyok boltos
Csak arra gondoltam, hogy felesleges 15-20 ezerért "full extrás" gamer billentyűzetet venni mert nem éri meg. (rubber dome-os, most az ilyen extrém ergonómikus csodáktól eltekintve)
Persze nem mindegy hogy mit vesz az ember, de szerintem a drága rubber dome-os billentyűzetnek nincs létjogosultsága.Közben amúgy rájöttem hogy az egér + billre egyben van a keret és nem tudom milyen arányban akarják megosztani.
Mindegy igazából a monitor az igazán fontos a kommentemben. -
JackFeryll
őstag
Steelseries egerek ?
Ha jól tudom rosszat nem nagyon gyártanak.
Razerből is van rengeteg edition, de nem tudom ajánlani őket annyi probléma van velük.
Ha nem gamer akkor pedig a garanciára és a megbízhatóságra kell alapozni. (Logitech esetleg?)Billentyűzetre meg nem költenék sokat mert ha nem mechanikus akkor teljesen felesleges a nulla forintos eszközre pénzt költeni. (maximum egy háttérvilágítás erejéig mert az hasznos)
A mechanikus drágább lenne. (illetve eléggé le van korlátozva az ember a magyar nyelvvel)A monitor nagyon fontos, a felső kettő inkább részletkérdés meg geek-ség kérdése. Ennyi pénzért lehet IPS paneles, "PWM mentes", pivotolható, talpnál forgatható, magasságban állítható, dönthető monitorokat kapni.(kábelrendezés is megoldott) A mai daraboknak a megjelenése is modern, ez elég kell legyen. Nehogy valami fix TN paneles szemetet vegyünk azért mert más a színe.
A fullHD alap, 16:10 (mondjuk 1920x1200) értelmesebb, de drágább és nem hiszem hogy 11 évesen programozna
. Nagyobb felbontásokról szerintem jelen esetben nincs értelme beszélni.
Méretben mi lenne a jó ? (szerintem 20"-24" játszik)Amúgy ebben az árkategóriában Dell, ASUS és HP van, talán NEC-nek a legeslegalja. (ami teljesen jó, csak ők inkább felsőbb szegmensekben tevékenykednek)
-
JackFeryll
őstag
Üdv!
Bocsi az offért, de örülök hogy találtam egy érdekes kockatopikot. Így követhetem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest