Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jazzos
üzenetére
Bakker, Te milyen amatőr vagy!

Természetesen jöjjön, hüvelyi "útrahangot" megoldjuk. Bedugod a scannert, kicsit dúdolsz hozzá, kész.

Nekem TV-t akartak hozni javítani, mondom nem, PC-t szerelek csak -de azt se inkább.
Volt, aki 2× hívott, h Laci, megvan a futó, hova vigyem. Elsőre mondom téves, öt perc múlva hívott, mondom ez megint nem a Laci, de akkor hozd Kiskőrösre, leszarom...
-
_Karesz_
tag
válasz
Jazzos
üzenetére
Hozzánk egyszer mindenáron vérvételre akartak bejelentkezni, többször is hívott pár öreg. Mikor negyedszer magyaráztam el, hogy ez nálunk nagyon nem fog menni, megkérdeztem, hogy milyen számot hívott. Erre lediktált egy mobilszámot körzetszám nélkül, ami pontosan megegyezett a mi vezetékes számunkkal +1 számjeggyel a végén. Gondolom mikor felvette a kagylót, beütötte 0630/20/70 nélkül a 7 jegyű számot, a hatodik szám után a telefon már automatikusan tárcsázott minket. Addig hívogattak, hogy mikor kollégám megunta hallgatni, kikapta a telefont a kezemből, majd hétfőre, reggel 7-re adott nekik időpontot. Ezzel mind a 2 zaklatónk lezártnak tekintette a dolgot, soha többet nem telefonáltak emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest